2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم مذهبی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 29 پست
چرا با یکی عین خودتون ازدواج نمیکنین اینطوری تفاوت فرهنگ و عقاید خیلی سخته دوروز دیگه بچه دار میشی ب ...

دو تا دختر دارم. دقیقا دغدغه ی فکریم همینه‌‌. با شوهرم کاملا حالم خوبه. حتی فکر نکنم اگه قرار بود با کس دیگه ای غیر اون ازدواج میکردم اینده م چی میشد. فقط این مشکل مذهب اذیتم میکنه

آره دیگه مثلا میگه این آیه چرا اینجوریه چرا اونجوریه پس غلطه. خودشو علامه دهر میدونه

چقدرکار شاقی میکنه براسمادلیل میاره!!!!!!

بگومن اطلاعاتم دراین حدکامل نیس فقط میدونم کتابش کامله وپیروی ازش واجب،بروبااهلش بحث کن که مطمعنم محکوم میشی

وخدایی که بشددددت کافیست❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین منم بین همه ی فامیلا فقط خودم مذهبی هستم. خیلیییییی مسخره میکنن. بابت حجاب و روزه و نماز و ... مخصوصا چون من عین خودشون بودم و یهو به لطف حضرت زهرا تغییر کردم و توبه کردم. براشون هنوز عجیبه. توجه نکن. راه خودتو برو.اتفاقا ارزشش خیلی بیشتره

چقدرکار شاقی میکنه براسمادلیل میاره!!!!!!بگومن اطلاعاتم دراین حدکامل نیس فقط میدونم کتابش کامله وپیر ...

بهم میگی اگه تو نمیتونی جوابمو بدی پس چرا کورکورانه راهتو ادانه میدی. منم یکم مثل اون بلبل زبون نیستم. اصلا بلد نیستم چطور جوابشو بدم

دو تا دختر دارم. دقیقا دغدغه ی فکریم همینه‌‌. با شوهرم کاملا حالم خوبه. حتی فکر نکنم اگه قرار بود با ...

خب خداروشکر ک خوشبختی عزیزم‌همین مهمه 

ب دخترات یاد بده دین روخودشون انتخاب کنن کتابای خوبی معرفی کن بهشون  باادمای خوب ودرستی رفت وامد کنن کلاسای  بدردبخور ثبت نام کنن وخودشون تصمیم بگیرن اصل این دنیا اگه ادم عمیق بشینه فکر کنه ومنطقی باشه برمیگردع به دین اسلام .

ب پدرشوهرت یا هرکسی ک میگه نمازخوندنت چیه وفلان بگو هرکس عقاید خودشو داره من اینطوری حالم خوبه همینطور که من دخالتی نمیکنم تو‌کار ومدهب شما دوست دارم بامنم همینطور برخورد کنید 

ب شوهرتم کاری نداشته باش ب نماز خوندنش 

ااون اگه حال خوبی که از نماز خوندنت میگیری رو ببینه اونم عاشق نماز میشه  ولی بهرحال تواون خانواده بزرگ شده  افکار وعقایدش همونه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

بهم میگی اگه تو نمیتونی جوابمو بدی پس چرا کورکورانه راهتو ادانه میدی. منم یکم مثل اون بلبل زبون نیست ...

بگوکورکورانه نیس،حداقل چیزی که میدونم که شمانمیدونی اینه که قرآن کامله وعمل به خیلی چیزا توش اومده

بعدم بنظرم بحث بااین آدمایی که خودشون زدن به خواب جزاعصاب خوردی چیزی نداره وبی فایده اس

کاره خودت روبکن واعتنانکن گلم

شب ها برنامه آفتابگردون ازشبکه۲ساعتای۱۰ببین گلم

ببین منم بین همه ی فامیلا فقط خودم مذهبی هستم. خیلیییییی مسخره میکنن. بابت حجاب و روزه و نماز و ... ...

چقدرررعالی😍

خوشم میادازخانم های محکم وقوی مثه شما

تولد دوباره ات روبهت تبریک میگم🥰

میشع لطفا کامل تعریف کنی ؟؟