من از اول میدونستم خانواده ش اهل نماز و این چیزا نیستن ولی نه تا این حد.شوهرمم اولش خودشو نمازخون جا زد ولی بعدا فهمیدم اهل نماز اینا نیست. شوهرم ولی کاری به کار منم نداره. ولی امان از دست پدرش. دیشب مهمون بودیم خونه خواهرم(البته خواهرم جاریم هم هست). رفتم نماز بخونم. برگشته به خواهرم میگم کاش خواهرت خودشو ارتقا بده. مثل پیرزن های قدیم درس نخونده رفتار نکنه. خواهرم از وقتی ازدواج کرده مثل اونا شده ولی کاری با من نداره. همشم پدرشوهرم کلی آیه و قرآن میاره که به من بفهمونه اسلام اشتباهه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا با یکی عین خودتون ازدواج نمیکنین اینطوری تفاوت فرهنگ و عقاید خیلی سخته دوروز دیگه بچه دار میشی بچه ام سردرگمه تومیگی نماز بخون باباش وبابزرگش میگن خوب نیست
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
بیا با خانواده شوهر من عوضشون کن 😁، ولی دور از شوخی به حرفاش اهمیتی نده سکوت کن و کار خودتو انجام بده ، به نظر من شوهرتون باید جواب پدرشو بده اینطوری دیگه به خودش اجازه دخالت نمیده