2777
2789

سلام قشنگا  یه نذری که همیشه جواب گرفتم ازش رو دوست داشتم باهاشون اشتراک بزارم ❤️

نذر صلوات بی بی زینب .به این صورت که  یک تسبیح خاص رو انتخاب میکنید با دست راست شروع میکنین صلوات فرستادن (حواستون باشه صدتا صلوات بشه🙂💗)

(دوست داشتین در کنارش نذر کوچیکی هم برای خانوم میکنین)

انشالله تا روز آخر همه حاجت روا میشیم قشنگا❤️✨

فقط اینکه قانون دورهمی ما یکم فرق داره .هر روز که صلواتاتون رو فرستادین طوری که به حاجتتون رسیدین بیاین همین تاپیک بنویسین .

مثلا روز اول ) خدایا شکرت به وساطت بی بی زینب مشکلم برطرف شد ،غمم محو شد ،مشکل ازدواجم رفع شد ...

یا هرچیز دیگه ای🙂❤️✨ 

پس هر روز یادتون نره حال خوبتون رو باهاشون اشتراک بزارین قشنگا🤍✨

من که تا حالا نشده دست خالی برگردم یا روز بیست یکم یا زودتر حاجتمو گرفتم شک ندارم ❤️ (وقتی قرار نباشه بشه اون زمان یا تاخیر باشه توی حاجت یه طوری میشه وقفه میوفته توی صلواتت یا مثلا یه روز یادت می‌ره که باید از اول انجام بدی🙂🤍)

اولین نفر خودم 

مشکل توی خانوادم دارم که خیلیییی برام مهمه و باعث شده مریض بشم 🙂 من از ته قلبم می‌خوام عشق جاری بشه تو زندگیم و مشکلات زندگیم حل بشه❤️❤️

خدایا شکرت 

هرکسی کنارمونه بسم الله 🎙️ اعلام کنه 

از ۱۸اسفند تا ۸فروردین🤍🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میفرستم عزیزم عیب نداره با صلوات شمار تو گوشیم باشه 

100 تا میفرستم هروز

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🥰  برام صلوات بفرستید😘    به هیچ عنوان بد کشورمون رو نگیم در هر شرایطی 🇮🇷