2777
2789
عنوان

عزیزای دل بیست و یک روز می‌خوایم توسل کنیم به بانو زینب

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 204 پست
سلام عزیزم امروز ام فرستادم. خدایا شکرت بابت اینکه هروز حالم از دیروز بهتره🥰خدایا شکرت بابت اینکه ه ...

سلام قشنگ من✨🤍

چطوری؟

قبول باشه زیبا❤️🌹

لذت میبرم از شکرگزاری قشنگت واقعا😍✨قشنگ ترینا سهم قلبت

امروز روز هفته فراموش نکردی ک❤️؟

سلام قشنگای من 🌹 🤍 دیروز نشد پیام بزارم بس درگیر شدم توی خونه .مطمینم که فراموش نکردین🥺❤️البته پی ...

من دیروز فرستام اتفاقا نگرانتون بودم گفتم نکنه چیزی شده که پیام نگذاشتید خداروشکر که همه چی اوکیه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من دیروز فرستام اتفاقا نگرانتون بودم گفتم نکنه چیزی شده که پیام نگذاشتید خداروشکر که همه چی اوکیه

قبول باشه عزیزدلم❤️❤️✨

ممنونم ازتون واقعا🌹انگار دور معجزه افتادم . در این حد که چندین ماه گرفتار خونه و ماشین بودیم ناامید شده بودم کلا که دیروز یهو زنگ زدن دوتاش باهم فروش رفت و معجزه وار ماشین جدیدو اووردن یکی از همکارا برای همین افتادم رو دور تند جمع و جور و کردن و مهمون داری تا پاسی از شب😀

واقعا از روزی که این تاپیک راه افتاده انگار تمام گره های زندگیم داره باز میشه .همش از برکت حضور شما و دل پاکتونه واقعا که خدا اینطور به ما نظر کرده💗💗✨

سلام روزت بخیر امید دارم که حضرت زینب شفاعتم رو به خدا میکنه و خدای مهربون میبینه و حتما ی روزی جواب این دل شکسته ام رو میده اما امیدوارم زود زود به خواسته هام برسم خدایا مشکل من در مقایسه با بزرگی تو ذره ای بیش نیست کمک کن کمکم کن به فریاد رس 

سلام قشنگم ❤️ قبول باشه 🤍✨چه حس خوبی داره وقتی میام شکرگزاریتو میبینم .واقعا لذت میبرم💗😍🥰بهترینه ...

سلام قربونت برم ،🥰🤩

فداتشم ،همچنین،خدا خیرت بده ،خدا حفظت کنه🤲

خوشبختی نگاه خداست🥰

در این روز زیبا،دعا میکنم،خدا هیچوقت چشم ازتون بر نداره🤲

روز وروزگارتون،پر از موفقیت🌺🤲

زندگیتون در پناه خدا،روزتون سر شار از برکت خدا باشه🌸🤲🤲🌺

سلام

قبول باشه عزیزدلم❤️❤️✨ممنونم ازتون واقعا🌹انگار دور معجزه افتادم . در این حد که چندین ماه گرفتار خون ...

یه آدمی تو زندگی هممون هست 

که بهمون نمیگه ولی مراقبمونه

منت نمیزاره 

ولی همیشه محبت داره ...

خوبی میکنه

و نمیخواد که دیده بشه ...

با غم ما غمگین میشه

و با شادیمون ذوق میکنه !

جاهایی که فکر نمی کردیم اونجا بوده

و همیشه وقتی که کسی نبوده

برگشتیم و دیدیم که اون پشتمون وایساده !

شاید چیزای بزرگی تو زندگیامون 

بدست نیاورده باشیم،

ولی همین یه دونه آدم به اندازه ی

تموم داشته هامون و نداشته هامون میرزه !

الهی که زندگیتون پر باشه از این آدما ..

سلام

قبول باشه عزیزدلم❤️❤️✨ممنونم ازتون واقعا🌹انگار دور معجزه افتادم . در این حد که چندین ماه گرفتار خون ...

ای جانم خداروشکر که این اتفاق افتاد خدا به دل پاک خودتون نگاه کرد انشالله زندگیتون همیشه پر از خیر و برکت و سلامتی باشه بله بانیی خیر شدید ما خیلی ازتون ممنونیم