2777
2789
عنوان

مامانایی که دوقلو دارین کمک لطفا

227 بازدید | 36 پست

بچه های من 21 ماهه شدن ولی هنوز حرف نمیزنن و خیلی جیغ میزنن،چیکار کنم برا حرف زدنشون

مادرشوهرم همش غر میزنه اینا چشونه که حرف نمیزنن

عيب نداره دوقلوهاي منم دو سال و نيمه بودن خرف زدن ىلي ديگه با جمله شروع كرد يهو

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید شما خیلی جلوتر از منی☺

میشه یه سوالی ازت بکنم.ماههای اول بچه ها رو کجا میخوابوندی؟من میخوام یه تخت برا کنار تخت خودم بخرم و هر دو رو توی همون تخت بخوابونم.به نظرت شدنیه؟

من شنیدم یک ماه هروز تخم بلدرچین بدی به حرف میان...فک کنم امگا3 زیادی داره اونقسمت مغزو که مربوط به حرف زدنه فعال میکنه..

جنسیتشون چیه ؟منم خیلی دوقلو دوست دارم😍خودمم دوقلوام خیییلی راضیم😆

طبیعی دوقلو دار شدین یا قرص خوردین؟

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
عزیزم ببخشید شما خیلی جلوتر از منی☺ میشه یه سوالی ازت بکنم.ماههای اول بچه ها رو کجا میخوابوندی؟من م ...

من براشون دوتا تخت و پارک گرفته ولی تا 3-4 ماهگی هر رو تو یه تخت به عرض میخوابوندم وقتی کم کم غلط زدن یاد گرفتن جاشونو جدا کردم

عزيزم فك نكنم به دوقلو بودن ربط داشته باشه

بعضي بچه ها ديرتر حرف ميزنن

باهاشون بيشتر حرف بزن و وقتي جيغ زدن شما اروم باهاشون حرف بزن

فك كنم اگه چند كلمه بگن جاي نگراني نباشه

من تو را ديدم و آرام به خاك افتادم و از آن روز ك در بند توام آزادم😍
من شنیدم یک ماه هروز تخم بلدرچین بدی به حرف میان...فک کنم امگا3 زیادی داره اونقسمت مغزو که مربوط به ...

تخم بلدرچین هفته ای 3 بیشتر نمیدم چون زیاد خوردنم خوب نیست

بله عزیزم من طبیعی باردار شدم و پسرن

2810