2777
2789
عنوان

حالم از هرچی مرد اینطوریه بهم میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 11622 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی خدا یه روزی حق رو به حقدار میده.و آیناز چرا نمیگی همون زن که تمام زندگی و جوونی و فکر و احساسش رو واسه اون گذاشته بود گناه داره و اون رو درک کنیم.دخترهاش که هر جور شده میرن سر زندگیهاشون.اون میمونه و یه جوونی و غروری که ازش رفته
CafeMom Tickers
بنظر من اینا دزس عبرتن . نباید به شوهر جماعت تکیه کرد باید تا میتونی واسه آینده خودت و بچه ها پول جمع کرد تا نیازی بهشون نداشته باشی
کاش یاد می گرفتیم دل هیچ کس را نشکنیم تا با خیال آسوده به بیگناهی خود می بالیدیم
بنظر من اینا دزس عبرتن . نباید به شوهر جماعت تکیه کرد باید تا میتونی واسه آینده خودت و بچه ها پول جمع کرد تا نیازی بهشون نداشته باشی
کاش یاد می گرفتیم دل هیچ کس را نشکنیم تا با خیال آسوده به بیگناهی خود می بالیدیم
خیانت از هر نوعش بده..چه مرد نسبت به زن انجام بده و چه زن نسبت به مرد...ازدواج یه تعهد هستش..الکی که نیست سر یه بگو بگو مرده بره سراغ یکی دیگه.....اه حالم به هم میخوره از این وضعیت جامعه...این چه وضعیه اخه..طلاق زیاده شده..مردها خیانت میکنن..زن ها خیانت میکنن...پس تعهد اخلاقی کجا رفته...

زخمی که می زنیم، دلی که می شکنیم ارزان نیست...یک جایی باید بهایش را بپردازیم. یک وقتی شاید همین نزدیکی ها...
دوره ما دوره بی اعتمادیه اونم همه جورش متاسفم برای اون بالاییها
حالم به هم میخوره از همشون چرا مردم اینجور شدن ؟؟؟
پیرمرده از رستوران برام غذا آورده بود اه اه اه چندشم میشه بگم .....خاک بر سر چند بار اومده همش من رفتم حساب کردم آخه شوشو نبود
نمیدونم چه خیالی کرده بود امشب دیگه نزدیک بود ..................
خاک بر سر آدم نمیدونه اینجور موقعها چیکار کنه ؟؟
فکر مردم خراب شده همه دارن داغون میشن
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
آیناز
بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍
عزیزم دوره زمونه خیلی بدی شده
زن ها اصلا به هم جنس خودشون هم رحم نمی کنن
دلشون واسه زن و بچه مردی که باهاشونه نمی سوزه

تا صیغه هم میشن زودی میرن تو نخ بچه
به هر کاری دست می زنن تا حامله بشن
تا جای پاشونو محکم کنن

کلی وبلاگ هست که زنای دوم واسه خودشون زدن
کلیدهم افتخار می کنن به این کارشون
بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍
ادم اگه یه ذره شخصیت داشته باشه این کارو نمی کنه

من یه استاد دانشگاه می شناسم که دو تا زن داره

زن اولش فوق العاده خوشکل و خانم و مهربونه
زن دومش افتضاحه حالت بهم می خوره ازش

واسه زن دومش یه خونه به نام زنه خریده توی ساختمون ما
ولی خونه اولش به نام خوده مردست

وای ازش متنفرم
کلی خرج زن دومیه می کنه
جالبم اینجاست که همیشه هم دعوا دارن وقتی مرده اینجاست
2810