2777
2789

تازه سه روزه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ چربیا هنوز ب خودشون نگرفتن ماه رمضونم بزار یکم بگذره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تو همین ۳ روز همش استرس دارم ک چاق شدم همش ضعف میکنم الانم از خودمو هیکلم متنفرم

واااا نه بابا 

چرا مگه زیاد غذا میخوری؟ خب به اندازه بخور 

همون سه وعده رو توی سحری و افطار و شام بخور

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

واااا نه بابا چرا مگه زیاد غذا میخوری؟ خب به اندازه بخور همون سه وعده رو توی سحری و افطار و شام بخور

کلا جمعا یامیشه ۷۰۰ کالری یا تهش ۱۰۰۰ کالری اما ذهنم روانی شده کسی درکم نمیکنه بعد عید برم باشگاه دوباره اروم میشم همش ترس دارم با لباسای قبلم هی عکس میگیرم مقایسه میکنم روانیم میدونی

منظورم پارسال پیارسال بود

من یسال ۶ کیلو کم کردم  ولی موقع افطار اینا رعایت میکردم الانم فعلا همون روندو در پیش گرفتم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من یسال ۶ کیلو کم کردم ولی موقع افطار اینا رعایت میکردم الانم فعلا همون روندو در پیش گرفتم

منم از تیر ماه تا الان ۸ کیلو کم کردم اما ورزشمو دم عیدی ول کردم اشفته شدم ارامش ندارم تازه فهمیدم خیلی باشگاه به روحیم و اعتماد ب نفسم کمک میکرد 

کلا جمعا یامیشه ۷۰۰ کالری یا تهش ۱۰۰۰ کالری اما ذهنم روانی شده کسی درکم نمیکنه بعد عید برم باشگاه دو ...

پرخوری نکن ریزه خواری نکن شیرینی و وزلبیا بامیه نخور 

برنجت هم پنج شش قاشق باشه نون همون یه کف دست باشه تو هر وعده لاغر میشی 

پرخوری نکن ریزه خواری نکن شیرینی و وزلبیا بامیه نخور برنجت هم پنج شش قاشق باشه نون همون یه کف دست با ...

همین کارو میکنم اما یکم خوش اشتها ام بزورجلو خودمو میگیرم یهو گشنم میشه حمله میکنم

منم از تیر ماه تا الان ۸ کیلو کم کردم اما ورزشمو دم عیدی ول کردم اشفته شدم ارامش ندارم تازه فهمیدم خ ...

من ۹۱ شدم ۷۰ بازم ۷. ۸ کیلو اضافه دارم از فردا میخام ورزش کنم ما بین افطارو شام