2777
2789
عنوان

دهک بندی

1142 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها  ما همیشه اسم واسه ماشین نوشتیم ولی در نمیومد منم گفتم شانس ندارم که واسه ماشین خارجی اسم  بنویسم مطمئنم در نمیام که طرح مادران بود و  شانس مزخرف من اسمم در اومد و قیمت ماشین دو میلیارد بود من کل زندگیم رو بفروشم ۵۰۰ میلیون جور نمیکنم چه برسه دو میلیارد رو دیگه امتیازشو فروختم و دادم جای رهن خونه و تعویض پلاک و ثبت سند هم انجام شد ...... حالا به خاطر همون ماشین شدیم دهک ده 

پشمام😐😐خب درخواست بدین دوباره بررسی بشه 

منم یکسال رفتم سرکار با شوهرم شدیم دهک هشت 😆

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان با دو تا بچه ی دو قلو و اجاره نشین و حتی یه موتور یا زمین هم نداریم و وضعیت افتضاح مالی یارانه و کمک بهزیستی دوقلوها رو قطع کردن و واقعا توی خرج شیر خشک و پوشک موندم چه برسه به خرج وام و خوراک و .... شوهرم بیست روزه بیکاره و نزدیک عیده و شرایط سختی داریم .... نمیدونین چجوری باید اون ماشین رو از توی سایت از اسم خودم بردارم

پشمام😐😐خب درخواست بدین دوباره بررسی بشه منم یکسال رفتم سرکار با شوهرم شدیم دهک هشت 😆

به نظرت اینجوری درست میشه 

آخه رفتم راهنمایی رانندگی گفت تا عمر داری اون ماشین به اسمته چون از کارخونه برات فرستادن

فک نمیکنم بخاطر ماشین بوده باشه  ما دوتا ماشین زمین اینا داریم قطع نکردن 

تازه ماشینمون یکیش شاسی بلنده 

ولی اعتراض زدنم بی فایده است جاریم ی بار کلی رفت دنبالش اصلا جواب ندهدن