2777
2789
عنوان

خانم های آشپز و خانم های ماهر لطفاااا راهنمایی کنید سرخ کن بدون روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 38 پست
اخه من یه نفرم...تنها زندگی میکنم...

پس اگه 1 نفری به نظرم همون فیلیپس کوچیک خوبه، قیمتشم مناسب تر. نهایت 8 تومن فقط از جای مطمئن بخر، چون تقلبی هم هست، گارانتی هم نداره ولی خوب برندهای دیگه هم هست شسانش راحت تر، بزرگ تر و البته گرون تر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اگه 1 نفری به نظرم همون فیلیپس کوچیک خوبه، قیمتشم مناسب تر. نهایت 8 تومن فقط از جای مطمئن بخر، چو ...

اینترنتی جایی سراغ دارین؟اصلا نمیدونم فیک و اصل چجور باید تشخیص بدم🤦‍♀️

شما تجربه دارین؟اگه دوالمنته نباشه کیفیت پختش خیلی پایین میاد؟

نه فقط حین پخت باید زیر و رو کنی. فیلیپس 4 لیتر فکر نکنم داشته باشه 6 و خرده  لیتر هست که برای شما مناسب غذا تک لایه باید باشه که کاملا مغز پخت بشه و نخوای مرتب زیر و رو کنی. همون 1 بار کافی باشه

ممنونم از راهنماییت🌸

خواهش عزیز. عیب فیلیگس این المنت محافظ نداره، زود کثیف میشه و تمیز کردنش سخت، بعد هر بار مصرف بلافاصله تا سرد کامل نشده بماسه، باید تمیز کرد. ظرف‌ هم کشویی هست، خلاصه از لحاظ تمیز کردن و شستن یه کمی سخته برندهای بهتر از این جهت هست ولی من اگه با شرایط شما بودم همون فیلیپس را میگرفتم

اصل از فیک چجوری باید تشخیص داد؟تو شیراز از کجا میشه اصلش خرید؟

باید مشخصات دستگاه رو توی گوگل سرچ کنید و مشخصات حتما باید زیر دستگاه حک شده باشه و از فروشنده فاکتور بگیرید حتما 

کاربر آقا 
اره اینم حرفیه...الان پول ندارم انچنان بعد عید هم خدا میدونه قیمت ها چی میشه🤦‍♀️

البته فیلیپس مارک بزرگیه میتونی مارک های کوچیکتر بخری که ارزونتر هستن

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !