2777
2789
دقیقا مثل الان من

عزیزم بوسشون نکن و فک کنم ماسک خوب باشه بزنی.

اشکالی نداره بچهای کوچیک زود خوب میشن خدای نکرده اگه هم بگیرن. خودتم ۶،۷ روز از علایم ک بگذره کاملا اوکی میشی ان شاالله. ققط بچهاتو تا کلی بوس نکن

بلا به دوره عزیزم برات حمد میخونم .و برا بچهات آیت الکرسی

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه ها اگه واکسن زدن نمیگیرن بچه منم که گرفته از عوارض خود واکسن بود که گرفت

بچه کوچیکم ۱سالو دوماهه همه واکسناشو زدم بزرگه هم ۶سالشه اونم همشو زدم مطمئنی عزیزم

عزیزم بوسشون نکن و فک کنم ماسک خوب باشه بزنی. اشکالی نداره بچهای کوچیک زود خوب میشن خدای نکرده اگه ...

مرسی لطف داری همین الان دارم شیر میدم ماسک زدم بوسم نمیکنم ولی هرکار کنی بازم همش باهمیم برام دعاکنید

بچه کوچیکم ۱سالو دوماهه همه واکسناشو زدم بزرگه هم ۶سالشه اونم همشو زدم مطمئنی عزیزم

والا من دختر ۱۰ ساله و پسر شش ساله ام مدام کنار این بچم که اوریون داشت بودن بوسش میکردن و ... ولی خداروشکر هیچ کدوم نگرفتن

مرسی لطف داری همین الان دارم شیر میدم ماسک زدم بوسم نمیکنم ولی هرکار کنی بازم همش باهمیم برام دعاکنی ...

به روی چشم نگران نباش ان شاالله بلا به دوره 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید
مممنونم انشاالله از هممون دور باشه

الهی آمین  صلوات🌺🌺🌺

بیشتر ببینید
عزیزم منم اوریون گرفتم چقدر زمان برد خوب بشی ؟ منم بچه یک ساله دارم خیلی اعصابم خورده

سلام عزیزم 

من انگار اوریون نبود 

من حنابندان خواهر شوهرم بود مادر شوهرم گفت چشمت کردن چون شب بعد مجلس دردم شروع شد صبحش دیدم ورم کردم وحشتناک دوروز بعد حنابندان عروسی بود توعروسی باهمون ورم رفتم ارایشگاه از عروسی هیچی نفهمیدم از درد وخجالت فردای عروسی خوب خوب شد انگار نبود ولی الان فکر کنم یک سالو نیم هست هر وقت عصبی میشم یا بغض میکنم همونجاها درد میگیره ویکم خییییلی کم ورم میکنه