2777
2789

سلام...من میخوام یه سرخ کن بدون روغن کوچیک حداکثرچهار لیتری و دو المنته بخرم‌...تجربه از خریدش دارین؟چه مارکی خوبه؟ مارک و مدل خوبی میشناسین بهم معرفی کنین...ممنون دخترا😘🌸

من ندارم ولی فیلیپس خیلی خوبه

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

4 لیتر خیلی کوچیک برای 1 نفر کم خوراک خوبه

اره حداقل 6.5 باید باشه

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

من فیلیپس دارم

ولی همون اوایلی ک اومده بود خریدم فک میکردم زیاد استفاده نشه سایز کوچیک کردم

الان از تنها چیزی ک تو جهازم پشیمونم اینه ک براچی سایز بزرگتر برداشتم

حتما سایز بزرگ بردار

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمالا الان قیمت هاش هم خیلی بالا رفته باشه...

اره گرونه ولی خب برات میمونه دو روز بعد خراب نمیشه

من فیلیپس دارمولی همون اوایلی ک اومده بود خریدم فک میکردم زیاد استفاده نشه سایز کوچیک کردمالان از تن ...

توش میوه اینام خشک میکنی ؟ چطور میشه

بستگی داره چقدر هزینه بخوای کنی، فیلیپس های کوچیک خوبه ولی تک المنت و کوچیک که خیلی ها همون را می‌خر ...

شما تجربه دارین؟اگه دوالمنته نباشه کیفیت پختش خیلی پایین میاد؟