2777
2789

الان کلی آدم میاد هیت میده بهم☺️ولی واقعا مهم نیست بالاخره یکروز حقیقت رو همه میفهمن

قصد توهین ندارم ولی میببنم بعضیا مثل حیوانات دارن بچه سوم چهارم به دنیا میارن😵‍💫

اگه بخایین بشینین فکر کنید بچه بزرگ ترین مسعولیته ن سرگرمی پدرو مادر

فکر کنید اون بچه پیر بشه بمیره هزارجور اتفاقات خوب و بد براش میفته ... اگر شخص قبل اینکه بچه بیاره به خودش قول بده بهترین بچه رو تحویل میده اونوقت باید اقدام کنه

و جدیدا دانشمندا میگن آدمها و نسلهایی که آیکوی بسیار پایینی دارن چندتا بچه میارن و باعث ضرر به کره زمین میشن عین هندی ها

ولی ژاپنی ها کلا یک فرزند دارن اگر توجه بکنید

حتی یدونشم خیلی وحشتناکه😭دلم میسوزه بحال اوناییکه بچه میارن تو این بدبختی ،این دوره زمونه،و این کشور

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا خیلییییی مسئولیت بزرگیه

اینکه چجوری تربیتش کنی آینده اش چجوری میشههه

از خودتم باید بزنی

واقعا فداکار بودن میخواد و صبر

تازه خود اون بچه ام اگه تو شرایط درستی به دنیا نیاد گناه داره 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

😂😂😂 نکشیمون محقق

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
پس برو مثل حیوانات توله بزا😂🥹افرین دختر خوبببب

اگه اینجوری باشه توام حیوان حساب میشی و مامانت توله زاییده ضمنا اکثر تاپیکات درگیر خرافاتی خدا نجاتت بده😂

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
الان میان با رونالدو مقایسه میکنن خودشونو که ببین رونالدو چند تا آورده پس خوبه

رونالدو؟رونالدو بچه هاش تو پر غو هستن

ایران حتی پولدارم باشی نمیتونی بچه رو درست بار بیاری

واقعا خیلییییی مسئولیت بزرگیهاینکه چجوری تربیتش کنی آینده اش چجوری میشهههاز خودتم باید بزنیواقعا فدا ...

این بلا سر من آمده

خودم ازدواج نکردم آخه نمیشد

کلا عمر من رفت برای حل مشکلات پدر و مادر

و تاوان سادگی پدر و مادرم من دادم خسته شدم

تو بچگی که شکنجه جسمی شدم یعنی کی بچه را اینطور کتک میزن

من چه گناهی کردم

تو ایران پدر و مادر باید فقط فکر بچه باشن

اصلا جایی برای حمایت نیست

این بلا سر من آمدهخودم ازدواج نکردم آخه نمیشدکلا عمر من رفت برای حل مشکلات پدر و مادرو تاوان سادگی پ ...

الهی بگردم

میدونم چی میگی

اون از بچگی که یه جور به بادش دادن بزرگ هم بشی باید دنبال کارای خودشون بدوی برای خودت اصلا وقت نداشته باشی

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

این بلا سر من آمدهخودم ازدواج نکردم آخه نمیشدکلا عمر من رفت برای حل مشکلات پدر و مادرو تاوان سادگی پ ...

افرین دقیقا

فقط واسه لذت یا سرگرمی خودشون بچه پس میندازن