2777
2789

I had a dream

This one I feel the need to mention

I was happy for a while and I stopped being scared

And ashamed to say what's on my mind

But you thought I'd change after a while

And said you better treat me different or else

Or else seems like a stupid fucking thing to say to someone like me

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Don't be surprised I can look you in the eye

It's hard to take you serious when you take me Inside

Don't be surprised I can look you in the eye

It's hard to take you serious when you take me Inside

I'm worse than what you think you'd catch from me

Complicateds understated did you stop and take a look at who you fell in love with?

At who you fell in love with?

Does it matter how many times I say it?

It never gets old thats why I have to say

محبت کلامی قطعا باید باشه ولی شما سوال خانم رو بخون.اینجا خانم خودش از مردی که جذبه داشته باشه و زبو ...

خب ایشون چون فکرش پخته نیست. وقتی تو زندگی قرار بگیره متوجه میشه که نیاز داره همسرش به جز تامین نیازهای مالی و رفاهی، نیازهای عاطفی و جنسیش رو هم تامین کنه. 

میفهمم که شما با نیت خیر وقت میذارید و بدون چشم داشت مشاوره میدین. اما مشاوره ی غلط، خیلی خطرناکه و عواقب بدی داره (هم برای ایشون،هم برای شما) 

یه جا یه مشاوری می گفت، خیلی مصطلح هست که وقتی مردی وضعیت مالیش خوب میشه و وارد روابط موازی میشه، مردم میگن شلوارش دو تا شد و خیانت کرد. اما واقعیت اینه که ما سطوح مختلف نیازها رو داریم (مازلو) وقتی نیازهای سطح پایین تر تامین میشن(تو این مورد مالی و رفاهی)، تازه متوجه نیازهای سطح بالاتر(تو این موردنیازهای عاطفی و...) میشیم و اگه تامین نشن بنا بر شخصیت و تربیتمون واکنش نشون میدیم. یعنی تو چنین رابطه ای قبلتر هم نیازهای عاطفی و... تامین نمیشده اما بابت درگیری با فشارهای مالی، بهش پرداخته نمیشده. 

حالا این رو مراجع شما ممکنه ندونه اما شما که تحصیلکرده ی این رشته هستید و به عنوان یه مرجع متخصص مورد مشورت قرار گرفتید، بهش توجه نداشته باشید و گوشزد نکنید، در تبعاتی که در زندگی این آدم چندسال بعد بروز میکنه، مسول هستید. 

شما سمعی هستی ولی اون خانم نیست.

آیا نیازهای عاطفی، فقط بعد شنیداری داره؟ 

من وقتی دغدغه ی عدم تامین عاطفی دارم یعنی برآیندی از از همه این ابعاد.... 

بعد دیداری، لمسی، ادراکی نداره. 

ضمنا ممکنه کسی سمعی (شنیداریش) ضعیف باشه، اما صفر نیست. 

با احترام باید بگم خیلی جوابتون سطحی بود. 

دقیقا انگار منی وقتی همسرم نیست حتی غذا درست نمیکنم ،فقط به اجبار واسش غذا درست میکنم ،حوصله حموم ند ...

منم افکار خودکشی داشتم ولی از وقتی دارو میخورم خیلی کمتر شده

بی آب و تاب و توان،

نمیتونم یه نفر رو فراموش کنم ،باوجود اینکه کلی توهین بهم کرد ولی خودمو مقصر میدونم میگم اون نمیخاست و من تو اون شرایط قرارش دادم، هنوز منتظر برگشتشم باورم نمیشه حرف دلش بوده ، هنوزم دوسش دارم ، چون قبلش اوضاع خوب بود تا من ازخط قرمزا ردشدم اونم عصبی شد و توهین وقطع ارتباط کرد، خسته شدم بسکه بهش فکر میکنم 

خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲اللهم عجل لولیک الفرج خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.((درخواست دوستی قبول نمیکنم ،چه آقا وچه خانوم))

بیشتر ببینید

ببین ترو‌خدا اینو‌جواب بده مامان من اعصاب داره بشدت حیغو دادمیکنه پرخاسگری میکنخ ولی نمیاد دکتر و اینو قبول نداره بنظرت ویکار کنیم قرص حل کنیم ت اب بدیم بهش؟ داریم دیونه میشیم