2777
2789

یە داداش کنکوری دارم کە بە شدت معتاد بازی کامپیوتری و گوشیە و افسردە و خجالتی بود شدید

من مسئولیتشو قبول کردم و آوردم پیش خودم 

در ضمن من شهر دیگه هستم 

آوردمش بردم دکتر روانپزشک و الان تحت درمانه و حال روحیش خیلی بهتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ترک تحصیل کرده بود با بدبختی راضیش کردم درس بخونه و انقد سرش حرص خوردم یه ماه افتادم پریود و خوابم مختل شده  و پر استرسم و کلی بیماری گرفتم از حرص 

اما الان درس میخونه ولی با حرص دادن من و عین بچه یک ساله باید دائم رو سرش باشم کە گوشی نگیرە دست حتی شبا تا دیر وقت مجبورم نخوابم کە سر تایم گوشی بردارە

الان تا یە لحظه کلید رو در جا بزارم میره گیم نت و برنمیگرده و فقط بخاطر آتاری درس میخونه یعنی بهش قول میدم یکم بخونه بعد لپتاپ بدم دستش... لپتاپ صفر گرون خریدم شده اسباب بازی دستش .....یک لحظه غفلت کنم نمیخونه اما با حرص خوردنم میخونه روزی ۶ ساعت

دکترش میگه خیلی عجیبه تونستی درس خوانش کنی و ۴ ماهش مانده به کنکور 

ولی من انقد حرص میخورم عذاب میکشم همیشه اعصابم خورده و این اعصاب خوردیا باعث کل اختلاف با همسرم شده 

در ضمن همسرم کارش شهر دیگس زیاد خونه نیس برا همین راضیه داداشم اینجا باشه تنها نباشم 

توروخدا شما باشین چیکار میکنین از یه دور دلم نمیاد میگم ۴ ماهش مانده از اون ور زندگیم مختل شده

چرا پیشتونه چن سالشه چن وثته هست چ دردسرایی داره

۱۶ سالشه عزیزم 

به خاطر اینکه پدر و مادرش به خاطر کارشون از شهر خارج شدن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

واقعا خدا صبرت بده بخدا من و همسرم قسم خوردیم بچه نیاریم انقد لین عذابمون داده

عزیزمی

از بارز ترین مشکلاتش مدرسه نرفتنشه و اینکه اعصابمو خورد میکنه لج میکنه توهین میکنه فحش میده 

وای پس همگانیه

وای من هیچی به همسرم توهین میکنه اتیش میگیرم

یهویی بهش میگه وای چرا مثل گاو غذا میخوری همه پولارو میریزی تو شکمت