2777
2789

مثلا زنگ بزنی یک ربع قربون صدقش بری بگی عشقم امشب بریم سینما..  با حالت طلبکار و یکمم شکاک اخم کنه بگه لازم نکرده خستم خودت برو. پایه هیچی نیس. حتی گواهینامه نگرفت . فقط جلو تی وی بخوابه شام ناهارش رو بخوره و غر بزنه که چرا شامم دیر شد و سگ بشه. چرا همش میری با بچه ها میگردی. گردش که نمیبره خودمم میرم استرس میده بهم.... بابام همینجوریه. یه جا رو مبل با اخم لم میده و با داد و تیکه کنایه جواب زنشو میده..فکرکنم  میگن همیشه باید طلبکار باشی تا زن پرو نشه ترکن.. کل ذوق و شوق و جوونیم داره از بین میره. حتی بچه هم ازش میترسه با ترس لرز یه حرکت می‌کنیم که باز بداخلاقی نکنه بهش برنخوره... بخوای باهاش دعوا کنی که قیامته و شکستن ظرف و گمشو طلاق بگیر . با زبان خوش و التماس هم حرف بزنی اینجوری با اکراه و زور باهات میاد یا گوش میده. دیگه غروری واسم نمونده بخدا... تنبل و اخمو است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همچون مردی رو من .... هم حساب نمیکنم خودش و خانواده ش رو که اینطور تربیتش کردن به باد حررررررررف وناسزا میگیرم و میرم پی زندگیم بچه رو داد میبرم نداد مهرم میزارم اجرا تا مجبورشه بچه رو ازم نگیره یا لااقل هروقت خواستم ببینمش

ظرفام شکوند ماشینش یا وسایلش خرد میکنم

از اول همین بود؟

نه اوایل می‌برد میگردوند الان میخنده میگه باید خرم از پل میگذشت.. ولی برادرشوهر هام اینجوری نیستن قشنگ زنو می‌گردانند من نمیدونم چطوری شوهرشونو یاد دادن. چون برادرای مجردش هنوز عین شوهرم هستن