2777
2789

بچه ها حنا بی رنگ بگیرم یا رنگی؟ 

اینایی که حنا میگیرن سرشون میگن قهوه ای میشه از کدومش میزنن؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

من موهام قهوه‌ایه هزار بارم حنا گذاشتم با کلی موادم قاطیش کردم هیچ وقت رنگ نگرفته کار الکیه هم وقتتم می‌گیره

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

حنای قرمز میگرفتم

بعد بهش قهوه و چای میزدم خوش رنگ میشد 

من درمانی میزدم 

ولی بخاطر زنگش میخای حنا هندی قهوه ای هست بازار

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حنای قرمز میگرفتمبعد بهش قهوه و چای میزدم خوش رنگ میشد من درمانی میزدم ولی بخاطر زنگش میخای حنا هندی ...

منم میخام هم درمانی باشه هم قهوای بشه، پس حنا قرمز بگیرم یهو موهام قرمز نشه؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

نمیدونم واسه من قهوه ای شد 

۲ بار کردم تازه

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    

نه اصلا قرمز نمیشه ممکنه حنای خیلی خوبی باشه در اون صورتم یه تن خیلی تیره از شرابی درمیاد

نه اصلا قرمز نمیشه ممکنه حنای خیلی خوبی باشه در اون صورتم یه تن خیلی تیره از شرابی درمیاد

قرمز شه میکشنم 😁 خودم رنگ موهام خرماییه دوست دارم دو درجه روشن شه

قرمز شه میکشنم 😁 خودم رنگ موهام خرماییه دوست دارم دو درجه روشن شه

مطمئن باش قرمز نمیشه من وقتی مجرد بود ده بار بیشتر زدم رو موهام، الانم برای دخترم  میزنم دومین بار هم زدم براش

مطمئن باش قرمز نمیشه من وقتی مجرد بود ده بار بیشتر زدم رو موهام، الانم برای دخترم میزنم دومین بار ه ...

پس حنای رنگی بگیرم عزیزم؟ 

مطمئن باش قرمز نمیشه من وقتی مجرد بود ده بار بیشتر زدم رو موهام، الانم برای دخترم میزنم دومین بار ه ...

چقدر بزارم رو سرم بمونه عزیزم