2777
2789
عنوان

دوستان من همونم که عمل لابیا انجام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3456 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی عزیزم واقعاااا درد دیشب طاقت فرسا بود ولی خب خداروشکر تایمش کم بود ۱۲ ساعت دقیقا

واقعا تصورش برای من وحشتناکه از دیشب تو فکرتون بودم چقدر دردمیکشین🤦🏻‍♀️ 

روی زیبایی تاثیری داره!! 

ای بابامن خودم لابیام بزرگه یکیش اسی کاملا درک میکنم خیلی درد داره کش میخوره کثیف میشه ترشح تولید می ...

تاپیک دیشب رو بخاطر این قفل کردم ک همه میگفتن بخاطر کی عمل کردی 😐 خب بخاطر خودم ! مگه سلامتی خودم شرط نیست؟! مطمئنم افرادی ک ضد عمل حرف میزدن ، حتی ۱ درصدم راجب این عمل اطلاعات درست ندارن ! 

بر ما گذشت آنچه نباید می گذشت ، باقی عمر هرچه بادا باد 🍃
واقعا تصورش برای من وحشتناکه از دیشب تو فکرتون بودم چقدر دردمیکشین🤦🏻‍♀️ روی زیبایی تاثیری داره!!

تاثیر که گذاشته خداروشکر

ولی شب سختی بود 😅 خداروشکر ب خوبی گذشت

بر ما گذشت آنچه نباید می گذشت ، باقی عمر هرچه بادا باد 🍃

آقا واسه من یه طرفش بزرگ شده بعد به صورت عمودی اومده بالا تر 

طرف دیگش اصلا

این چه مدلشه؟نامتقارنه

مجردم هستم و بدون رابطه

کسی دید جواب بده مرسی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

تاثیر که گذاشته خداروشکرولی شب سختی بود 😅 خداروشکر ب خوبی گذشت

من از بهترین متخصص شهرمون پرسیدم گفتن عمل لابیا هیچ تاثیری در درمان عفونت یا اینکه کمتر دچار بشیم نداره این حرف رو ی عده پزشک سودجو برای منفعت خودشون میدن

من از بهترین متخصص شهرمون پرسیدم گفتن عمل لابیا هیچ تاثیری در درمان عفونت یا اینکه کمتر دچار بشیم ند ...

خانوم وقتی دیگه ایشون عملو انجام داده با این همه درد و سختی این چه حرفیه میاین تو تاپیک میزنین ای بابا

خانوم وقتی دیگه ایشون عملو انجام داده با این همه درد و سختی این چه حرفیه میاین تو تاپیک میزنین ای با ...

خوبه خودش ی چیزی گفت توهم اومدی گفتی من گفتم تاثیری نداره اصلا ب توربطی داره چی گفتم

من از بهترین متخصص شهرمون پرسیدم گفتن عمل لابیا هیچ تاثیری در درمان عفونت یا اینکه کمتر دچار بشیم ند ...

ولی منم مشکل تکرر عفونت داشتم جوری ک قبل هر پریودم از درد میمردم ولی بعد عمل خیلی خیلی کمتر عفونت میگره‌