2777
2789

بچه ها بنظرتون چهره زیبا چقد مهمه؟؟

من خودم متوسط هستم و این متوسط بودن خیلی اذیتم می‌کنه

یه جورایی مثه خوره افتاده به جونم...

شما بگید زیبایی چقدر از دغدغتونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید دغدغه داشته باشی. همین دغدغه چه تو بد میکنه. باید خودتو مقایسه نکنی و ورزش و کارای ساده. زیبایی بیشتر درونیه اگه درونت شاد و ارام باشه  بیرونم هم زیبا میشه هم زیبا جلوه میکنه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

100 درصدتا 3 سال دیگه همه جامو عمل کردم قطعا زشت نیستما ولی این دافا رو میبینم اعتماد بنفسم گرفته می ...

آخه بعضیا که همه جاشونو عمل میکنم خیلی مصنوعی میشن

یعنی من ندیدم کسی همه جاشو عمل کنه و همچنان زیبا باشه🥲

آخه بعضیا که همه جاشونو عمل میکنم خیلی مصنوعی میشنیعنی من ندیدم کسی همه جاشو عمل کنه و همچنان زیبا ب ...

همه جا منظورتون چیه 

مثلا کایلی جنر خیلی خوشگله 

صورتش اندامش 

الان که همه توی اینستا و پینترست و فضای مجازی چهره های ایده آل و بی نقص می بینن از عادی بودن خودشون اذیت میشن

همه ما نیاز داریم یه سفر بریم خارج از کشور قیافه های زنای اونورو ببینیم که چقدر ساده و بقول شما متوسط هستن 🫠

من برای زیباییم خیلی کارا انجام میدم مثلا همیشه حواسم هست صورتم و بدنم مو نداشته باشه (گاهی هم حوصله ندارم و اجازه میدم طبیعت کار خودشو بکنه 😅)

همیشه مژه دارم به مرتب بودنم خیلی کمک میکنه خیلی تاثیر داره

ناخنامو هر ماه سر وقتش ترمیم میکنم که بلند و کثیف نشه

موهامم سعی میکنم یه هیرکات داشته باشه بی مدل نباشه (الان خیلی وقته بی مدله میخوام برای عید چتری پرده ای بزارم)

و از همه مهم تر یه روتین پوستی کامل دارم که تحت هر شرایطی روتین پوستی و مسواک صبح و شبمو ترک نمیکنم

آخه بعضیا که همه جاشونو عمل میکنم خیلی مصنوعی میشنیعنی من ندیدم کسی همه جاشو عمل کنه و همچنان زیبا ب ...

طبیعی عمل کنی خوبه من فقط عمل بینی لازم دارم چون انحراف داره مژه هام خودش بلند و پره فوقش ی زاویه فک و ژل لب هم بزنم 😍

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

جدا بنظرتون فکرم تاثیر می‌ذاره روی چهره؟

بدونه. ذره ای شک و تردید. اگه دائم تنش و اظطراب و دعوا داشته باشی. دماغت صورتت یه جور بد کشیده میشه. حتی علم هم ثابت کرده افکار بر. بدن و زیبایی و سلامتی تاثیر داره

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

پوست صاف براق و بدون نقص مهمترین ملاک زیباییه

بعدم موی بدون مشکل پر و سالم

و بعد اندام و نداشتن اضافه وزن

به نظرم اینا مهمترین ملاک زیبایین 

که متاسفانه من فاقد ملاک زیباییم

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
همه جا منظورتون چیه مثلا کایلی جنر خیلی خوشگله صورتش اندامش

کایلی خیلی عملای زیرپوستی انجام داده قبول دارم همه جاشو کوبیده و ساخته🫠😁ولی خب تو ایران همه خیلی اگزجره عمل زیبایی میکنن،قبول دارید؟

منم برام خیلللی مهم بوده و هست هم چهره هم تیپ و استایل بینیو و لیفت سینه جراحی کردم ژل هم تزریق مردم ولی نه در حدی که مصنوعی بشم فقط برجسته کردن بعضی نقاط صورتمو مدل مو هم که خیلییی تأثیر گزاره پارسال بلوند کردم امسال دیگه نه چون موی نچرال ترندتر هست استایل هم بروز باشه و اندامت هم خوب باشه حله البته یه چیزی که خیللللی مهمه روی زیبایی بنظرم کاشت مژه هست که خیلللی تغییر میده کاشت ناخن کوتاه و لاک ملو و نود هم بی تاثیر نیست در کل باید بخودت برسی دیگه،😋