2777
2789

من با مادر شوهرم زندگی میکنم بعد جاریمم یک دختر داره پسرمم دختر جاریم رفتن تو پذیرای بازی می‌کردن پسرم دخترش و بیرون کرد گفت بازیمونو خراب میکنه نمیزارمش تو پذیرایی 

مادرشوهرم ب پسرم گفت مگه اتاق شماست مگه مال توهه هروقت اومد تو اتاق شما بعد نزارش بیرونش کن جاریم از اونجا شروع کرده ب پسرم میگه خونه ما میای خوب با اسباب بازی های دخترم بازی می‌کنی اومدی دیگه نمی‌دم بهت بعدم مگه اتاق شماست مال مامان بزرگشه 

منم تو اتاق خودم بودم صداشونو شنیدم قلبم تیکه تیکه شد💔

تورو خدا ب همین ماه مبارک دعام کنید زندگیم خوب بشه خونه دار شم 😭😭

موضوع دوم اینکه لبامو ژل زدم 

جاریم ازم میپرسه چقدر شد هزینه ژلت گفتم دوتومن 

میگه وا مگه دو تومنی هم هست از چهارتومن پایین تر نیست گفتم آره نیست منم گشتم ارزونشو پیدا کردم فک می‌کنه مثل خودشم دروغ میگم 

امشب سرم میخاد بترکه

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

گفتی با مادرشوهرم زندگی میکنم دیگه نخوندم چون همه چی از اونجا اب میخوره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم خدا کمکتون کنه  خیلی سخته 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

بابت اولی که باید میگفتی تاوقتی میتونم دمتو بگیرم بندازمت بیرون یعنی خونه ی منه 

دومی روهم ازاین به بعد سوبله چوبله بگو تاچشاش دراد 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

چی بگم خدا کمکتون کنه خیلی سخته

خونه نداشته باشی اینجوری هم تو صورتت بزنن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

عزیزم امیدوارم زودتر خونتون رو جدا کنید و مستقل شید ..

اما تا حدودی هم حساس شدی این ی مکالمه کاملا عادی بین بچه ها و مامانبزرگشون و فکو فامیله در کل 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم پسر تو سرکوب کردن ای کاش تو هم از گل پسرت دفاع میکردی نه اینکه سردرد بشی نه با دعوا مثلا میگفتی حتما پسرم یه دلیلی داره مگه نه شاید دخترت کار خطرناکی انجام داده پسرم ازین اخلاقا نداره 

برای ژل لب هم چاقان کرده جدی نگیر

ان شاء الله به حق فاطمه زهرا شما مستقل بشی

برات ایت الکرسی میخونم عزیزم 

منم تو یه ساختمون با خانواده شوهر هستم چیزی که خیلی خیلی اذیتم میکنه اینکه اصلا و ابدا نمیتونم بچمو تربیت کنم بخاطر رفتارهای اونا مثل نامادری باهام رفتار میکنه بارها بارها بهم گفته دوستت ندارم اونا خوبن کاش اونا مامانم بودن جیگرم خونه