2777
2789
عنوان

پروتز سینه انجام دادم سوالی دارید در خدمتتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 214 پست
یا خداااااااچ وحشتناکاما افرین ب این اراده و استقامتواقعا این عمل ها ی اراده قوی و دل پر جرات میخواد ...

واقعا عمل سختی بود 

ولی مجبور بودم به تحملش🥲🥲

ممنونم عزیزم انشالله

من همش برام جای سواله پروتز سینه باید صاف بخوابیتزریق باسن میگن نباید رو باسن زیاد بشینی و بخوابیشما ...

وای دقیقا خیلی سخته

کمردرد گرفتم سر این قضیه

زیر کمر و رون پا کلی بالش پتو باید بذارم ک باسن زیرش خالی باشه 

کمرم خشک میشه موقع خواب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم خوبین؟من دو هفته است پروتز کردم قدم ۱۶۷ وزنم ۶۲ سایز ۳۵۰ برام گذاشتن زیر عضله خیلی راضی ...

من راستش خودم بعد از امدم تو نی نی سایت تا تونستم در مورد سایز توضیح دادم.من نمیدونم چرا دکترها نمیگن.

من خودم قدم ۱۵۸ با وزن ۵۸ سایز ۳۵۵ گذاشتم ب نظرم کوچکه.و روزای اول بعد از عمل واقعا افسردگی گرفته بودم و دیگه باهاش کنار امدم.چون واقعا ناراحت بودم بعد از این همه هزینه و سختی بازم سایز دلخواه نشد

سلام عزیزم خوبین؟من دو هفته است پروتز کردم قدم ۱۶۷ وزنم ۶۲ سایز ۳۵۰ برام گذاشتن زیر عضله خیلی راضی ...

بعضیا بزرگ دوست ندارن.اما من خودم تصوراتم نسبت ب پروتز ی چیز دیگه بود.این زن های مثل رونالدو دنیا جهانبخت رو دیده بودم فکر میکردم الان منم پروتز کنم اینطوری میشم.

اما الان فهمیدم اونا سایز های خیلی بزرگ بالای ۶۰۰ ۷۰۰ هستن و این سایز در یک مرحله نمیشه گذاشت.حتما باید در دو مرحله عمل انجام بشه مخصوصا برای ماها ک خودم بافت سینه نداشتیم و پوست کشسامی نداره.

اما سایز ۳۵۵ هم واقعا کوچک هست.

من خودم قبل از عمل تو نی نیسایت هرچی گشتم دیدم نیست کسی ک بگه چ سایزی خوبه.

ببینید موتیوا انواع سایز داره.همه فکر میکنن مثلا سایز ۳۸۰ بزذگتر از ۳۷۵ هست.اصلا اینطور نیست و اشتباه هست.سایز ها ی اندازه ارتفاع دارن ی اندازه قطر.

مثلا الان سایز ۳۸۰ ارتفاعش از ۳۷۵ کوچکتر هست.اما ب جاش قطر ۳۸۰ از ۳۷۵ بیشتر هست.خب مثلا برای همه ارتفاع ک همون برجستیگی هست برای همه مهمتره تا عرض سینه.پس گزینه ۳۷۵ مناسب تر از ۳۸۰ هست.

ولی در کل همه اشون اختلافشون در میلیمتر هست.حتی ب یک سامتی متر هم نمیرسه.

مثلا اگر شما الان از ۳۵۵ برید رو سایز ۴۲۰ اختلافش فقط نیم سانتی متر میتونه باشه زیاد نیست.من نمیدونم چرا دکترها سایز کوچک میزارن.

مثلا الان من خودم بخوام دوباره عمل کنم باید ۵۱۰ موتیوا بزارم.

تو لفظ سایز ۵۱۰ نزدیک ۲۰ سایز از ۳۵۰ بزرگتره.اما از لحاظ اندازه گیری عرضش نیم سانت بزرگتره و ارتفاعش یک سانت.همین.

ک اصلا ب چشم هم نمیاد.میارزه برای یک سامت بیشتر خودمو دوباره ب چالش بکشم.اما کاش دکترها از همون اول توضیح بدن و گزینه مناسب رو برامون انتخاب کنن چون ما ک تجربه نداریم