2777
2789
عنوان

پروتز سینه انجام دادم سوالی دارید در خدمتتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5091 بازدید | 218 پست
حتما براتون لازم نبود.چه کارتی بزرگی کردین خانوم، یکباره همه رو باهم انجام دادین؟سخت نبود اونهمه جرا ...

چرا خیلییی سخت بود

ولی مجبور بودم واقعا

اصلا به جهت کار زیبایی انجام ندادم

من سنمم کمه خیلی

ولی وزن زیادی کم‌کردم پوست شکمم شل و افتاده شد و‌کلا بدنم از ریخت افتاد

لیپو ابدو تزریق باسن و پروتز باهم انجام دادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا خیلییی سخت بودولی مجبور بودم واقعااصلا به جهت کار زیبایی انجام ندادممن سنمم کمه خیلیولی وزن زیاد ...

الان خوبه، از خودتون راضی هستین؟

اسکار زخم و بخیه تون خوب شده؟

منم دلم میخواد یه مینی ابدو انجام بدم و خط شکم بندازم، یه کوچولو زیر شکم دارم که رو مخه، هیچجوره نمیره. ولی میترسم رد رخم بمونه، من بدنم گوشت اضافه میزنه، میترسم بد شه. یا برم ساکشن کنم، با ۴ تا سوراخ کردن، قضیه رو هم بیارن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چرا خیلییی سخت بودولی مجبور بودم واقعااصلا به جهت کار زیبایی انجام ندادممن سنمم کمه خیلیولی وزن زیاد ...

یا خدااااااا

چ وحشتناک

اما افرین ب این اراده و استقامت

واقعا این عمل ها ی اراده قوی و دل پر جرات میخواد.

انشااللله چند ماه دیگه هر دفعه بری جلو اینه خودت میگی چ کردم دمت گرم

من همش برام جای سواله 

پروتز سینه باید صاف بخوابی

تزریق باسن میگن نباید رو باسن زیاد بشینی و بخوابی

شما چکار کردین؟؟

الان جای زخم شما رفته؟مال من کمرنگ شده ولی از بین نرفته، البته اون زیره، معلوم که نیست ولی من کماکان ...

رد بخیه ک زمان میبره تا بره 

اما کم رنگ شده.برای من کاملا زیر زیر سینه هست اصلا دید نداره

من مرم ترمیم کننده اسکالیفت خریدم اونم ی بار خیلی گرون بود 

انقدر هم کم بود دو هفته زدم تمام شد.

منم بیخیال شدم نزدم

عزیزم من سایز سینم خوبه80 یه بچه شیر دادم سینم شل وکمی اویزان شده بیشتر شل شده برم دکتر چیکار میکنن ...

بیشتر اوقات دیدم ک هم لیفت میکنن هم پروتز میزارن.

دوستم مثل شما بود.هم لیفت کرد هم پروتز.چون افتادگی خیلی داشت.

رد بخیه ک زمان میبره تا بره اما کم رنگ شده.برای من کاملا زیر زیر سینه هست اصلا دید ندارهمن مرم ترمیم ...

مال منم اون زیره، ولی چون بدنم گوشت اضافه میسازه، حتما باید مراعات زخم رو بکنم. این کرم ترمیم کننده ها هم نصفشون هواست، اسکار استاتیک رو ۲/۵۰۰ میخرم از دکتر، هر ماه میخرم چون زود تموم میشه، باز خدا خیر بده به سیلیکون شیت، یه شیت به اندازه ۱۳ در ۶ فکر کنم اندازه اش بود، خریدم، خیلی راحت استفاده میکنم تا یه سال فکر کنم بچسبه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
مال منم اون زیره، ولی چون بدنم گوشت اضافه میسازه، حتما باید مراعات زخم رو بکنم. این کرم ترمیم کننده ...

ای بابا 

پس شما حتما استفاده کنید چون گوشت اضافه میارید ی کم بد میشه و رو مخ میره.

خب خداروشکر مثل اینکه سحر جان بلاخره رضایت دادن و راضی شدن از چلوندن و فشار دادن رفتن

🤣🤣🤣🤣🤣

امیدوارم موفق باشن.

بیا ما هم بریم بخوابیم.

شب بخیر

الان خوبه، از خودتون راضی هستین؟اسکار زخم و بخیه تون خوب شده؟منم دلم میخواد یه مینی ابدو انجام بدم و ...

اره خداروشکر خوبه منتها باسنم بزرگتر از اون چیزی ک میخواستم‌شده ک هم ورمه هم باید صبرکنم جذب شه ی مقداریش

نه خب هنوز اسکارش نرفته‌و جاشم کامل خب نمیره مگر رفت لیزر

من همزمان لیفت بیکینی هم انجام دادن برام

اگه شلی پوست ندارین میتونین فقط ساکشن کنید بخیه نخورین