2777
2789
عنوان

پروتز سینه انجام دادم سوالی دارید در خدمتتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5855 بازدید | 227 پست
بمنم همینارو گفتنلپ بالای سینه دقیقا منظورتون کجاست؟یعنی دقیقا بالای سینه به‌سمت گردن؟به‌من درباره م ...

بله دقیقا بالای سینه نزدیک گردن.

پروتز من اولا تو حلقم بود، ورم هم داشت. زشت و بزرگ شده بودن. دوستم گفتن نه بهشون نگاه کن نه براندازشون کن، خودشون میان پایین و اندازه میشن، ماساژ و اون باند گن، باعث شد بیان پایین و سر جای خودشون قرار بگیرن.،دیگه تمام لباسای من یقه بازن 😅😅😅😅😅😅😅

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
نه نرفتم چون راهم دوره

خب پس من بهت پبشنهاد میکنم از طریق واتساپ ی مشاوره انلاین بگیر و عکس از پهلو بگیر برای دکتر بفرست و بگو از نظر ایشون اختیاج نیست باند روی سینه ببندید.یا با منشیش صحبت کن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دقیقا بالای سینه نزدیک گردن.پروتز من اولا تو حلقم بود، ورم هم داشت. زشت و بزرگ شده بودن. دوستم گ ...

چقدر خوب

مال من خیلی بالا نیست

چون سینه م افتاده بود یجورایی با پروتز لیفت کردن

فکرکنم اگه جراحی لیفت هم انجام‌میدادم خیلی میرفت بالا

الان خیلی بالا نیست ولی شبیه توپه و خیلی سفته

امیدوارم ذرست شه

خب پس من بهت پبشنهاد میکنم از طریق واتساپ ی مشاوره انلاین بگیر و عکس از پهلو بگیر برای دکتر بفرست و ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی ت

حتما میپرسم ازشون

مرسی از کمک و دلگریمت🥲❤️

خخخخ اونو دیگه نپرسیدمچون از مردها سوال کنی همیشه برعکس جواب میدنشل باشه میگن اه چیه شله،سفت باشه با ...

نه بابا

منظورم خودته

خودت حس لذت میکنی یا نسبت ب سینه طبیعی کمتره

هی من میخوام سر پوشیده سوال کنم😂

بهم نگفتن اصلا

موقعی که جراحی‌تون قطعی شد، بهتون میگن چیا باید بخرید و همراهتون بیارید کلینیک. من هزینه ها رو به مطب پرداخت کردم، هزینه پروتز رو هم تو بانک پرداخت کردم به شرکت. گن و داروهای مسکن و پمادها رو مطب بسته بندی کرد، فرستاد کلینیک، من بعد جراحی گن رو دیدم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
وای چه خوب خیلی امیدوار شدم 🥲امیدوارم منم راصی بشم بعد چندماه

انشاالله

مطمعن باش نرم میشه و ب مرور برای همسرتون هم عادی میشه.خب اولشه ی تغییر بزرگ هست و تفاوت ها واضح دیده میشه.اما با گذشت زمان عادی میشه.اصلا فراموش میکنید ک قبلا در چ حد سینه هاتون نرم بوده.ایا الان سفته شله 

من خودم بعضی اوقات فراموش میکنم اصلا پروتز دارم انقدر ک برام راحت و سبک هست

چقدر خوبمال من خیلی بالا نیستچون سینه م افتاده بود یجورایی با پروتز لیفت کردنفکرکنم اگه جراحی لیفت ه ...

مال شما ورم داره، همون حدود ۳-۲ ماه طول میکشه تا ورم بخوابه و شکلش از توپی دربیاد، فقط که گن سینه رو ببندید، بعد اونم حتما تا میتونید سوتین ببندید. 

موقعی که جراحی‌تون قطعی شد، بهتون میگن چیا باید بخرید و همراهتون بیارید کلینیک. من هزینه ها رو به مط ...

برای منم همین

من همزمان پیکرتراشیم کردم

گن سینه و بدن و بالشتک و همه چبو خودشون خریدن من پولشو دادم

ولی باندی در کار نبود 

نه بابامنظورم خودتهخودت حس لذت میکنی یا نسبت ب سینه طبیعی کمترههی من میخوام سر پوشیده سوال کنم😂

اهان

اره اره خیلی زیاااااااااد

چون وقتی فرد خودش اعتماد ب نفسش بره بالا و از خودش راضی باشه مطمعنا از لحاظ چیزهای دیگه هم اون خس لذت رو میبره

و اینکه گفته بودن نوک سینه حسش میره.اتفاقا برای من برعکس بسیاااااار بیشتر هم شده

برای منم همینمن همزمان پیکرتراشیم کردمگن سینه و بدن و بالشتک و همه چبو خودشون خریدن من پولشو دادمولی ...

حتما براتون لازم نبود.

چه کارتی بزرگی کردین خانوم، یکباره همه رو باهم انجام دادین؟

سخت نبود اونهمه جراحی باهم؟!

انشااللهمطمعن باش نرم میشه و ب مرور برای همسرتون هم عادی میشه.خب اولشه ی تغییر بزرگ هست و تفاوت ها و ...

امیدوارم‌امیدوارم 🥲🥲🥲

اره درست میگین

طول میکشه جابیفته تو بافت سینه

باید صبر کرد

مال شما ورم داره، همون حدود ۳-۲ ماه طول میکشه تا ورم بخوابه و شکلش از توپی دربیاد، فقط که گن سینه رو ...

سوتین عادی یا طبی؟

چون من کلا عادت ندارم بدون سوتین باشم

بهم گفتن ۳ ماه سوتین طبی بزن بعدش سوتین توری

سوتین عادی یا طبی؟چون من کلا عادت ندارم بدون سوتین باشمبهم گفتن ۳ ماه سوتین طبی بزن بعدش سوتین توری

دقیقا همینه 

اهاناره اره خیلی زیااااااااادچون وقتی فرد خودش اعتماد ب نفسش بره بالا و از خودش راضی باشه مطمعنا از ...

الان جای زخم شما رفته؟

مال من کمرنگ شده ولی از بین نرفته، البته اون زیره، معلوم که نیست ولی من کماکان ۱۲ کرم ترمیم کننده اسکار استاتیک میزنم و ۱۲ ساعت بعد سیلیکون شیت میزارم.