2777
2789

خب دوستان اول از همه بگم موقعی که نماز میخوندم خصوووصا اول وقت زندگیم ،ذهنم منظم شده بود انگار آدم بودم و نکته ی جالبی که بود کمتر خودمو سرزنش میکردم پس خودمو بیشتر دوست داشتم در حد قابل مشاهده 

بعدش سوره ی واقعه رو میگن بعد از نماز عشا بخونید برای رزق و روزی این توی همین نی نی سایت توی کلیییی سایت مذهبی تجربیات ملت رو خوندم همه تاثیرشو دیدن یکی تاثیر کم یکی زیاد ولی نکته اش اینه حتما تاثیر می‌ذاره شک نکن حتی اگر مذهبی هم نباشی

سوره ی نجم برای عزیز شدن یک هفته خوندم انگار مامانم بیشتر دوستم داشت ،راستش نمی‌دونم تلقین بود یا واقعا اثر گذاشته بود ولی بچها این سوره هم برای عزیز  شدن خیلیا ازش نتیجه گرفتن 

نماز شب خیلیا میگن خوندن براشون معجزه شده من حقیقتش نتونستم ادامه بدم یهو هفته ای یک شب میخوندم ولش میکردم حیف مداومت نکردم که تجربمو بگم 

شما هم تجربه ی معنویتو به اشتراک بذار🌸

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید

بچها سوره ی واقعه رو خودم امتحان کردماا واقعا نتیجه میده دیگه حداقلش اینه نمیزاره توی وضعیت بدهی و مالی بد قرار بگیری ❤️

بچها خیلیا رو دیدم توسل پیدا کردن به شهدا 

راستش من یکم با مسئله ی توسل مشکل دارم میترسم شرک باشه (اینو بزارید به پای نظر شخصی من نه اینه واقعا این حرفم درست باشه)

راستش امتحان نکردم که مثلا برای شهیدان صلوات بفرستم 

اما در قرآن گفته شده :گمان نکنید که شهدا مرده اند بلکه آنان زنده هستند و نزد خداوند روزی میگیرند 

خب خیلی معجزات راجب شهدا هست که کمک کردن به آدما و اینها که اینم خوبه دوست دارید امتحانش کنید

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شکر گزاری از خدا خیلی نتیجه دیدم)

وای عزیزم چه نکته ی خوبی اشاره کردی

شکرگزاری خیلی مهمه همیشه هم شکرگزاری فقط کلامی نیست 

همینکه قدر اون داشته رو بدونی خودش شکرگزاری هست 

همینکه ارزششو بدونی اسراف نکنی شکرگزاریه 

مثلا اگر مادر و پدر داری همینکه بهشون احترام بزاری بهشون عشق بورزی بزرگترین قدردانی برای وجودشونه 

اگر کتاب خریدی شکرگزاری این کتاب درست نگهداری کردن ازشه و این راجب همه چیز صدق می‌کنه 

علاوه بر اون نوشتن شکرگزاری روزانه فوق العاده اس😍

بیشتر ببینید
لایک لطفاااااااااابرا رهایی از مصیبت هم بلدید چیزی

عزیزم اگر توی سختی و مشکلات هستی من بهت نماز شب و نماز اول وقت توصیه میکنم 

در کنارش مداومت داشته باش به دعاهایی برای چشم زخم مثل چهار قل و سوره ی همزه

ببین نکته اش مداومته ،اینکه بعضیا نتیجه نمیگیرن یکی از دلایلش اینه که سه روز میخونه نتیجه نمی‌بینه ولش میکنه

بیشتر ببینید

من یه چند بار نماز می‌خوندم ایمانم خیلی زیاد بود یه مدت و با عشق زیادی می‌خوندم بعد از نماز یه حس شادی و حس امنیت و کلا یه حس خیلی خوبی بهم منتقل میشد کلا همیشه آروم بودم اصن هیچ غمی نداشتم نمی‌دونم چجوری بگم

ولی دیگه نتونستم اونجوری نماز بخونم. مثل اون چند بار متاسفانه

تجربه جدید من اینه. خیلی چیزا حتی ارزش توجه ندارن. چه برسه به اینکه یه گوشه از ذهنم رو بهشون اختصاص بدم. خیلی چیزا ، خیلی اتفاقا ، خیلی آدما واقعا بزرگ و مهم نبودن و نیستن. فقط من با توجهم بهشون بها دادم. آدمااحمق نیستن فقط یه عده فاقد اهمیت اند👌

بیشتر ببینید

یه تجربه هم از نماز باز اینکه مادرم با محبت باهام حرف زد یه دفعه هیچوقت اونجوری باهام حرف نزده بود اصن سابقه نداشت قند تو دلم اب شد اصن🥲

تجربه جدید من اینه. خیلی چیزا حتی ارزش توجه ندارن. چه برسه به اینکه یه گوشه از ذهنم رو بهشون اختصاص بدم. خیلی چیزا ، خیلی اتفاقا ، خیلی آدما واقعا بزرگ و مهم نبودن و نیستن. فقط من با توجهم بهشون بها دادم. آدمااحمق نیستن فقط یه عده فاقد اهمیت اند👌

بیشتر ببینید
من یه چند بار نماز می‌خوندم ایمانم خیلی زیاد بود یه مدت و با عشق زیادی می‌خوندم بعد از نماز یه حس شا ...

چقدر عالی 

باز هم امتحانش کن

بیشتر ببینید
یه تجربه هم از نماز باز اینکه مادرم با محبت باهام حرف زد یه دفعه هیچوقت اونجوری باهام حرف نزده بود ا ...

عزیزم معلومه خودتم با محبتی

بیشتر ببینید
چقدر عالی باز هم امتحانش کن

آره تو هم بکن

فک کن کل عمرت با نماز سر کنی ازین رو به اون رو میشی

بیشتر ببینید
عزیزم معلومه خودتم با محبتی

،🙈❤️

بیشتر ببینید

اینا همش چرت و پرته یا چرت و پرته یا خدا فقط منو نمیبینه

من هرچقدر نذر و چله که بگی برداشتم هیچکدوم هیچ اثری نداشتن برام. مگه اینکه فقط دلخوش میشم ک‌خدا جوابمو میده و نمیده میخوره تو‌ذوقم

اینا همش چرت و پرته یا چرت و پرته یا خدا فقط منو نمیبینهمن هرچقدر نذر و چله که بگی برداشتم هیچکدوم ه ...

عزیزم شما حکمت و تدبیر خداوند رو باید در نظر بگیری 

خاله ی من یه پسری داشت خیلی هم عشق پسر بود پسرش شد ۲۹سالش سکته کرد  فوت شدحالا خالم جیگرش خونه 

نگهداری از پسر توی این دوره زمونه که پسرا رو نمیشه کنترل کرد همش و همش یا فکرمصرف موادو شاخ بودن و دختر بازی هستن خیلییی سخته 

دختر دلسوز پدر و مادر هست فرمانبر پدر مادر هست 

پسر سرکش هست ،پسر خوب خوبش هم بزرگ شه اون عاطفه رو به والدینش ممکنه نداشته باشه 

بعد عزیزم انقد غصه نخور به خدا توکل کن

دعا بخون که شوهرت هم طرز فکرش تغییر کنه

بیشتر ببینید
بچها سوره ی واقعه رو خودم امتحان کردماا واقعا نتیجه میده دیگه حداقلش اینه نمیزاره توی وضعیت بدهی و م ...

منم همینطورررررم اصلا نتونستم با توسل کنار بیام مخصوصا شهدا اصلا نمیتونم حس میکنم شرک هست جس میکنم دارم از غیر خدا میخام و نمیتونم انجامش بدم با این ک خیلیم دوست دارم ولی نمیاونم چرا نمیتونممم

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم