2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 1035 پست
سلام مامان سبحان جان یه سوال داشتم ازتون من درخواست وام رسالت دادم تو سامانه ام رسالت ... شما از ام ...

سلام عزیزم قبلا نهایت ۲ روزه واریز میشد ولی از قبل عید بیشتر طول میکشه من یک درخواستم یک هفته ای واریز شد .

یک درخواست دیگه چون ۲۵ اسفند بود و خورد به تعطیلات ۲ هفته طول کشید تا واریز بشه .

مامان سبحان جان، برای درخواست وام جدید رسالت حتما باید وام فعلی تسویه بشه؟من میخواستم امتیاز بخرم و ...

نه عزیزم نیازی به تسویه نیست ولی باید مبلغ وام جدید هم طوری نباشه از که سقف وام و اقساطی که در اعتبار سنجی براتون زده بالاتر بره .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم میتونید طلای خام بخرید و بعد بفروشید فقط کارمزد کم میشه ازش .

ممنونم 

اگه فرضا با مبلغ ۷۰ میلیون بخوایم برا نقد کردن پولمون طلا بخریم ،  چقدر کارمزد کم میشه ؟؟

سایتشو نگاه کردم درست متوجه نشدم که چطور باید خرید و نقد کرد، کیشه لطفا راهنمایی بفرمایید

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام،میشه لطفا در مورد وام اسنپ توضیح بدید، خیلی وام لازمم

سلام اگه چک بنفش داشته باشین ورتبه اعتباریتون aیاb باشه بهتون تعلق میگیره،برین تواسنپ گزینه ای سرویس اعتباری را بزنین وبعد گزینه ای اعتبار بانکی را بزنین بعدش هم فکر کنم باید درخواست وام را بزنین ،فقط اینکه حواستون باشه با علامت +میتونین مبلغ درخواست را بیشتر کنین

ممنونم اگه فرضا با مبلغ ۷۰ میلیون بخوایم برا نقد کردن پولمون طلا بخریم ، چقدر کارمزد کم میشه ؟؟سایت ...

عزیزم من خودم خرید نکردم ولی تا اونجا که از صحبت‌های دوستان متوجه شدم فکر میکنم یک درصد. 

عزیزم من خودم خرید نکردم ولی تا اونجا که از صحبت‌های دوستان متوجه شدم فکر میکنم یک درصد.

سلام گلم

من دوهفته وقت دارم پول ماشین رو جور کنم برام دعوتنامه آمده.. حدود20 9میلیون کم دارم.. از کجا میتونم این مبلغ رو وام بگیرم فوری.. هیچ سپرده هم ندارم.. ممنون میشم راهنمایی کنی..

سلام اگه چک بنفش داشته باشین ورتبه اعتباریتون aیاb باشه بهتون تعلق میگیره،برین تواسنپ گزینه ای سرویس ...

ممنون عزیزم از پاسخگوییت،حالا که چک بنفش ندارم چیکار کنم،مبالغ پایین هم نیاز به چک داره

سلام عزیزم باید از داخل سامانه بام برید روی افتتاح حساب و گزینه طرح مهربانی یا اعتبار ملی رو انتخاب ...

ممنون عزیزم 

افتتاح حساب کردم،،

حتما باید درخواست کارت بدم؟ 

عزیزم بعد هر  یک میلیون چقد امتیاز میده؟

ببخشید اینقد سوال میکنم

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
ممنون عزیزم افتتاح حساب کردم،،حتما باید درخواست کارت بدم؟ عزیزم بعد هر یک میلیون چقد امتیاز میده؟بب ...

بعد عزیزم من پول باید به حساب ملی واریز کنم؟

یا اعتبار ملی؟

آخه نمیدونم چطور به اعتبار ملی واریز کنم ،،شماره کارت نداره

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
اگر حسابی دارید که باهاش زیاد کار می‌کنید با رئیس شعبه اون بانک صحبت کنید شاید بهتون بدن بعضی ها ممک ...

سلام گلم ،وام دیجی پی رو دیدم ،نزده بود کارت پایان خدمت میخواد به گمانم بتونم اونو بگیرم ،فقط یه سوال ،چه جوری میتونم نقدش کنم ،راهنماییم کنی ،بعد زده باید اشتراک بخری ،الان 70ملیون رو 87باید پس بدی 

مامان سبحان عزیزمیشه در مورد وام فوری بانک مهر توضیح بدی شرایطش چطوره؟

عزیزم وام فوری بانک مهر هم با سپرده گذاری هست و باید امتیاز وام داشته باشید فقط تا سقف ۵۰ میلیون اگر رتبه اعتباری تون a یا b باشه بدون ضامن میتونید این وام رو بگیرید .

سلام گلممن دوهفته وقت دارم پول ماشین رو جور کنم برام دعوتنامه آمده.. حدود20 9میلیون کم دارم.. از کجا ...

سلام گلم بدون سپرده اون هم مبلغ به این بالایی رو نمی‌تونید از هیچ بانکی وام بگیرید. 

مگر اینکه امتیاز وام رسالت بخرید که اون هم چند نفر باید بخرید چون سقف وام تازه اگر داخل اعتبارسنجی شرایطش رو داشته باشید ۴۰۰ میلیون هست و اقساطش هم چون ۱۰ ماهه هست خیلی زیاد میشه ‌