2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 18132 بازدید | 1224 پست
رتبه ای اعتباریم b ،طبق اون اعتباری که خودش میگه وام میده .یا گزینه ای داشت که باید انتخاب میکردیم م ...

عزیزم همون صفحه ای که مبلغ وام رو میاره گزینه افزایش هم داره یک علامت + احتمالا اون رو نزدید وگرنه با رتبه اعتباری b قاعدتا باید ۷۰ میلیون رو بهتون می‌داده. 

و اینکه کسی نمیتونه اعتبارش رو به شما بده مگر اینکه آشنا باشه و وامش رو بگیره و نخواد و بده به شما اقساطش رو پرداخت کنید .

عزیزم همون صفحه ای که مبلغ وام رو میاره گزینه افزایش هم داره یک علامت + احتمالا اون رو نزدید وگرنه ب ...

الان نمیتونم لغو کنم مراحل ۲۰تومن را رفتم فقژ باید چک را بفرستم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم بانک رسالت خوبه ، طرح مهربانی و اعتبار ملی بانک ملی هم خوبه که داخل سامانه بام باید حساب ب ...

مرسی عزیز دلم خیلی ممنونم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بیشتر ببینید
بله عزیزم بانک رسالت خوبه ، طرح مهربانی و اعتبار ملی بانک ملی هم خوبه که داخل سامانه بام باید حساب ب ...

سلام عزیزم 

چطوری باید حساب باز کنم؟

از توی بام درخواست کارت بدم؟

به خانم خانه دار هم میدن این وامو؟

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
عزیزم وامش نقدی نیست ولی میتونید واریز کنید به اپلیکیشن طلاسی و از اون طریق برداشت کنید و یا اینکه ب ...

اپلیکیشن طلاسی باید طلا با اجرت بخریم ؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیزم احتمالا رتبه اعتباری تون پایین بوده که ۷۰ رو بهتون نداده .اگر همسرتون هم چک داشته باشه و ...

سلام مامان سبحان جان 

یه سوال داشتم ازتون 

من درخواست وام رسالت دادم تو سامانه ام رسالت ... شما از ام رسالت وام گرفتید ؟ چقد طول می‌کشه پرداخت کنن؟

من دیروز درخواست وام دادم از همون دیروز نوشته آماده واریز ... به خود رسالت هم رنگ زدم گفتن معلوم نیست کی واریز شه .. گفتم شما یا دوستان دیگه که وام از ام رسالت گرفتید چقدر طول کشیده که واریز شده براتون از موقع درخواست ؟ 

مامان سبحان جان، برای درخواست وام جدید رسالت حتما باید وام فعلی تسویه بشه؟من میخواستم امتیاز بخرم و ...

ن عزیزم لازم نیست تسویه بشه ، اون اعتبارسنجی که براتون انجام شده داخل سامانه مرات ، اون میزنه تا چه سقفی با توجه به حقوقتون میتونید وام بگیرید و ماهانه سقف پرداخت قسطتون چقدره . من سه تا وام رسالت فعال دارم برای من زده سقف چهارصد تومن و قسط ماهانه ده تومن میتونم وام بردارم

سلام عزیزم چطوری باید حساب باز کنم؟از توی بام درخواست کارت بدم؟به خانم خانه دار هم میدن این وامو؟

سلام عزیزم باید از داخل سامانه بام برید روی افتتاح حساب و گزینه طرح مهربانی یا اعتبار ملی رو انتخاب کنید .

حساب رو که باز کردید درخواست کارت هم میتونید بدید .

و اینکه اگر رتبه اعتباری تون a یا b باشه بله وام رو میدن .