رز_سفید_من مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2628 عنوان چیکار کنم پوستم بهترشه 39 بازدید | 4 پست من تازگیا افتضاحح شده پوستم کرم پودر زدنی پوسته پوسته میشه میماسه قشنگ پر سرسیاه و منافذ باز شده صورتم چیکار کنم؟جای جوش قدیمیم دارمیه دوره افسرده شدم حتی به زور با شوینده میشستم صورتمو 1403/11/26 | 12:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziiiishonm عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2897 برو پاکسازی پوست برای کرم پودرهم زیرش مرطوب کننده حتما بزن در مورد ديگران به پنهان يا اشكار نيكي كنيد يا از بدي ها بگذريد چنان كه خداوند، از بدي ها ميگذرد با آنكه در انتقام از بدان بسيار تواناست
رز_سفید_من مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2628 برو پاکسازی پوست برای کرم پودرهم زیرش مرطوب کننده حتما بزن چه مارکی خوبه عزیزم؟پاکسازیو باید چن ماه پشت سرهم برم؟
naziiiishonm عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2897 چه مارکی خوبه عزیزم؟پاکسازیو باید چن ماه پشت سرهم برم؟ با توجه به پوستت یه مرطوب کننده خوب بخر پاکسازی هم برو اونجا میگن بهت چند ماه یبار بری در مورد ديگران به پنهان يا اشكار نيكي كنيد يا از بدي ها بگذريد چنان كه خداوند، از بدي ها ميگذرد با آنكه در انتقام از بدان بسيار تواناست
speechtherapymohamad عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 51 پوست مستقیم به افکار شما ربط داره به سمت آرامش برید احساس میکنید که پوست تون رو به بهبود