2777
2789

به شدت حسود زندگیت 

کافیه یه کلمه حرف بزنی اونو حرف میکنن و دست به دست میچرخونن 

پنج ساله ازدواج کردم هر جا یکی رو می بینن شروع میکنن به غیبت کردن از همسرم 

تو تاپیک قبل هم گفتم زندگیم و به باد دادن 

الان روز ولنتاین دختر م گذاشتم پیششون رفتم آرایشگاه دیدم همسرم گل گرفته سورپرایزم کرد اومدم با خوشحالی تعریف کردم سره اینکه گفتم دخترم شبیه مادرشوهر خدابیامرزمه شروع کرد داد و هوار که چرا میگی شبیه اونجاست منم دعوای مفصل کردم  گفتم چرا شبیه نیست مگه طرف زنه خراب بود دخالت گر بود منو کتک می‌زد ؟؟؟ 

خلاصه بگم منتظرن همسرم بیوفته زمین 

شما بودید کلا قطع ارتباط می‌کردید ؟؟؟ مادرمم همینه تو روی خودم میگم از شوهرت متنفرم .

می‌ره همه چا میگه من خرجی فلانی رو میدم در صورتی که شوهرم وضع مالیش خوبه عالی بود ولی طبق تاپیک قبل من به حرف اینا به باد دادم ولی بازم هنوز اونقدری داره که اینا دهنشون رو ببندن

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

قیمه کلاباتاپیکات تاچندروزهنگ میمونم مخصوصااون تاپیک که گفته بودی هرچی بگی شوهرت گوش میده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
قیمه کلاباتاپیکات تاچندروزهنگ میمونم مخصوصااون تاپیک که گفته بودی هرچی بگی شوهرت گوش میده

میبینی عزیزم خیلی احمقم  همسرم می‌ترسه پیش اینا خراب بشم برا همون هر چی میگم میگه باشه فقط تو با کسی کل ننداز 

واقعیت خانوادم دارن به بادم میدن و من نمیدونم چیکار کنم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من باشم از زندگیم چیزی نمیگم کمتر میرم و بچمون هر جا بخوام برم همرام میبرم

کن تر هم برم باز همینه 

باید بزارمشون کنار 

خانواده منم همینن ببینن دعوا افتاده تو زمدگیم خوشحالن و چشم دیدن کوچیک ترین خوشی منو ندارن با اینکه میدونن هیچ خوشی ندادم و خیلی گرفتارم ولی بازم اگه بدونن بخاطر یه چیز خوشحالم دق مرگ میشن

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈شوهر من مشکل جسمی و اعصاب داره کارگرم هست داره بیکار میشه میشه واسش دعا کنید چون هم سنش بالاست هم این شرایط رو داره جایی کار نمیدن دخترم تشنج کرده و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته💔  میخواستم به دوستاتی که میگن خودت برو سر کار هم بگم من خودم عقلم میرسه باید برم سر کار ..ولی شرایطش رو ندارم اولا که به من که سنم ۳۵ هست و نه سواد و نه هیچ کاری بلدم کار خوبی نمیدن .بعد من روستا هستم کرایه که بدم تا شهر بعد دخترم رو کسی نیست نگه داره احتیاج به مراقبت داره اگه جایی هم بخوام بزارم هزینه زیاد میگیرن چون بزرگه..سرخ کردنی هم کردم کسی مشتری نداشتم تو روستا که مشتری نیست تو شهرم باید اشنا داشته باشی تا ازت خرید کنن کسی منو نمیشناسه که😔

بیشتر ببینید

داشتم تاپیک قبل رو می‌خوندم 

چرا بسته شد 😢😢

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید

اینو سرلوحه زندگیت کن که باید نود و نه درصد مسایل شخصی خودت و همسرت و تصمیمات و اقدامات و اهداف و کلا همه چی مربوط به زندگیتون رو مخفی نگه دارین

چون این روزا دشمن و بدخواه و حسود زیاد و نزدیکه

امیرمومنان علی (علیه السلام) فرمود: پیروزی، به محکم کاری بسته است و آن هم به اندیشه بستگی دارد و اندیشه نیز به نگهداری رازها است. ایشان در سخنی دیگر، رسیدن به موفقیت را در سایه راز داری دانسته و فرموده است: موفق ترین کارها آن است که پنهان کاری آن را فرا گیرد

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید

شاید طرز فکر من اشتباه 

ولی به نظرم خانواده خیلی دل سوز تر از شوهر 

شوهر جماعت به وقتش میبینی غریبه س 

حتما مادرت دختره ت خیلی دوست داره 

من یه سری گفتم میگن پسرم شبیه پدر شوهرم 

همه اعضای خانواده م ناراحت شدن چون پسرم خیلی دوست دارن و پدرشوعرم آدم مزخرفی 

@آذرملکه_یخی    

@قدمگاهیا    

@کوثرزارعی    

@خورشید77    

@گیلدخترک    

@گلبهار_1380    

@گندم_پناه    

@گلی_خانومم    

@گلساپاپیون    

@فرفری_جوون777    

@فایزه321‍ 

@فاطییییی31‍ 

@ثمین__بیتا    

@صبونه