2777
2789
عنوان

شوهرم برام ارزش قایل نیست چون از اول ولخرج نبودم یا چون خسیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 42 پست
بخدا حتی پدر خودم لباسامو مسخره میکنه و میگه چرا عین زن داداشت خوش تیپ نیستی و همش به فکر خونه ماشین ...

مقایسه نکن خودت را هر کسی یه جور آرامش داره حرف بقیه را ول کن کجا معلوم که زن داداشت یا هر کسی دیگه حسرت زندگی تو نخوره  ول کن حرف مردم از الان دلت میخواد جور دیگه زندگی کنی زندگی کن هر روز که آدم مثل دیروز نیست بنا به سن وتجربه تصمیمات جدید میگیره الانم هیچ اتفاقی نمیفته هر جور دوست داری بدون اینکه فک کنی بقیه چی فکر میکنن برا دل خودت زندگی کن ولشون کن اگر به دلت هست کاری را بکن  اولش شاید سخت باشه ومقاومت ولی درست میشه 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا حس میکنم منم ب این وضع قراره برسم؟

شوهره من ولخرجه و درامدشم زیاد نیس حقوق کارگره

ولی از این میسوزم ک اون از هیچیش نمیگذره و اصلا ب فکر خونه و ماشین و پس انداز نیس اما من فکره همه چیو میکنم و خیلی ماه ها بهم پول نمیده میگه دادم به قسطا با خودم میگم عب نداره خوب کرده؛یا پولم بده طلا میخرم

بعدا میفهمم همون قسطم نداده و خرج خودش کرده مثل باشگاه و گوشی و لباس و….

حالا موندم منم عین خودش باشم گند بزنم به پول‌و زندگی یا به این وضع ادامه بدم؟

خب من پافشاری میکنم که بخره... یعنی حاضره اون پولو برا زندگیش پس انداز کنه اما به من نخره... خیلی حس ...

دوتا دلیل داره 

یا حس می کنه اونقدر ارزشمند نیستید برای خرج کردن و حیفه اون پول 

یا می ترسه خرج کنه و شما تیپ بزنی و سرتر از اون بشی و به قول خودشون زبون دربیاری و نپسندی 

ولی درررکل مقصر خودتی عزیزم 

من الان شرایط مالی خیلی خوبی ندارم پس انداز هم می کنم اماااااا به بعد هم فکر می کنم . همسر من ذاتا خسیس هست و خانوادگی این طور هستن .

امااااا به ۳۰ سال بعد خودم فکر می کنم که بچه بزرگ میشن و می رن همسرم بالاخره مشکلات مادیش حل میشه  اون وقت من کجا هستم ؟؟؟؟ زنی پیر و کج و کوله و زشت و مریض ایا کنار مردی که پولدار شده ومردها تووپیری هم طالب دارن و  دو تا جوان رعنا داره ابا جایگاهی داره؟؟ بعدا میگن می خواستی بخری می خواستی بخوری می خواستی بپوشی !!! 

خوب پس انداز می کنم به اندازه ،فداکاری و دلسوزی یه اندازه ! 

خودمو به خاطر جمع کردن پول و طلا نمی کشم. چون وظیفه همسرمه که درامدشو ببره بالا . نه این که من مدام قناعت کنم !!!

اگر لباس لازم باشه می خرم اگر چیزی لازم باشه تهیه می کنم .

همسرم به شدددت خسیس بود ولی با این روال بهتر شده . 

اسراف نمی کنم ولی همسرم رو هم به قتاعت شدید خودم عادت نمیدم چون تو گدشته بهدشدت صربه خوردم !!!!

کارش ازاده.‌ میزاره طلب هاش زیاد بشه یهو ۴۰ بگیره ۸۰ بگیره ۱۰۰ بگیره.. تقریبا ماهی ۱۰۰ فکرکنم یا حدا ...

نگاه وقتی ماهی ۱۰۰ یا ۵۰ بهت میده این پولو چیکار میکنی؟

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا حس میکنم منم ب این وضع قراره برسم؟شوهره من ولخرجه و درامدشم زیاد نیس حقوق کارگرهولی از این میسوز ...

اول به فکر زندگیت باش. من با بدبختی ازش پول گرفتم خونه ماشین خریدم بعد دیگه الان خیالم راحته اگر ولخرجی هم بکنه... دیگه جفتمون خرج میکنیم انشالله از این به بعد

یا طلا .. یا قسط یه موقع هایی میدیم. یا خرج یخچال و خونه...بستگی داره...ولی به ظاهر نمیرسیم

ببین از این به بعد . پول ماهانه ات رو که داد فقط برای خودت خرج کن. خرج خونه با آقاست. خرج یخچال و اینا با اقاست. پول ماهانه ی تو مختص خودته..سهمته. برای اینکه که هر چی دوس داشتی و خوشحالت میکنه انجام بدی. مثلا از همین ماه شروع کن. پول ماهانتو که داد برو خرید چند دست لباس قشنگ . لباس خواب ناز . کرم آبرسان. کرم دست. کرم مرطوب کننده. رژلب قرمز. هر لوازم ارایشی که دلت میخواد. یه دمپایی رو فرشی جیگول و عروسکی. کفش باکلاس. .فیشیال. موهاتو رنگ خییلی قشنگ بزن. خلاصه . میری اینکارا رو میکنی. خودتم خیلی با کلاس بگیر. در عین حال ناز کن. مهربون باش. ببین شروع کن اینکارایی که گفتمو بکن و براش کلی دلبری هم کن.لباس دلبرونه ناز بخر و بپوش بگو چشماتو ببند برو جلوش بگو حالا باز کن. جلوش بچرخ و چشمو ابرو نازک کن  و بگو من خوشمل کیمم؟🙈🙈 .(خلاصه هر چقدر بیشتر خودت به خودت احترام بزاری و طنازی کنی اونم بیشتر نازتو میکشه و  ووقتی بدونه  برای خودت ارزش قائلی  اونم بیشتر از اینا برات ارزش قائل میشه.

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا طلا .. یا قسط یه موقع هایی میدیم. یا خرج یخچال و خونه...بستگی داره...ولی به ظاهر نمیرسیم

خرج کن اما با طنازی. یجوری برا خودت خرج کن که تو ذهنش دیگه بدونه تو این خرجا رو داری و نیازته و  اگه خودت به خودت همش برسی و هوای خودتو داشته باشی این ملکه ذهنش میشه .مثلا الان شوهر من میدونه پولی که ماهانه  بهم میده فقط مختص منه چیزایی که عشقم بکشه برا خودم بخرم. من هیچوقت پولی که ماهانه بهم میده رو خرج چیزی غیر از خودم نمیکنم. یا هم مثلا اگه روز مرد باشه اونوقت خودم دلم بخواد براش هدیه میخرم.

خرج کن اما با طنازی. یجوری برا خودت خرج کن که تو ذهنش دیگه بدونه تو این خرجا رو داری و نیازته و اگه ...

اخه ماهانه نمیده که... کل پولو که دستش میاد میده. هر چند روز ۵ میلیون ده میلیون. که همش خرج یخچال و قسط میشه و پس انداز.. اما دیگه از اونا باید شروع کنم لباس بخرم

اخه ماهانه نمیده که... کل پولو که دستش میاد میده. هر چند روز ۵ میلیون ده میلیون. که همش خرج یخچال و ...

خب هر بار که میده مقداریشو برا خودت فقط خرج کن. همونا که بهت گفتم انجام بده .بعد نتیجشو میبینی