حقیقتا یکی مث من ک هیییییییچ دوست و آشنایی کنارش نیس،دوتا پسر بچه شیطون داره،همسرشم ۱۳ساعت از روز یا شب رو سرکاره،چجوری شاد باشه،از اوضاع اقتصادیم نمیگم ک خودش عامیل افسردگی حاده،
کارای خونه و بچه داری دیگه جایی برا شادی نزاشته،فقط اخر هفته ک همسرم خونس اوضاع بهتره،
من میرقصم کتاب میخونم پادکست گوش میدم ورزش میکنم ژورنال نویسی و شمرگزاری انجام میدم مدیتیشن میکنم با آدم مورد علاقم صحبت میکنم کاری رو جهت سرگرمی انجام میدم بیرون میرم پیاده روی
باشگاه میرم و کلی کارهای دیگه اینا توی روحیه ام و حال خوبم تاثیر داشته
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند. خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست