2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقیقتا یکی مث من ک هیییییییچ دوست و آشنایی کنارش نیس،دوتا پسر بچه شیطون داره،همسرشم ۱۳ساعت از روز یا شب رو سرکاره،چجوری شاد باشه،از اوضاع اقتصادیم نمیگم ک خودش عامیل افسردگی حاده،

کارای خونه و بچه داری دیگه جایی برا شادی نزاشته،فقط اخر هفته ک همسرم خونس اوضاع بهتره،

کاش لااقل دوست صمیمیم نزدیکم بود

مغرور منم که چون تویی را دارم ...

اگه اهل ورزش هستید بشدت توصیه میکنم باشگاه برو

۳روز در هفته باشگاه رفتن عالیه

کتاب بخون با موضوعات مورد علاقه ات

پرورش گل و گیاه

پیاده روی

معاشرت با آدمهای خوب و سالم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

صبح زود بیدار شو، همه کارهات رو با حوصله و حضور ذهن انجام بده. برنامه تمیز کاری داشته باش. غذای مقوی و خون‌ساز بخور. با بچه های کوچیک وقت بگذرون.

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده

وای هزار تا کار هست 

به خونه رسیدن با عشق 

آهنگ شاد گوش دادن 

غذاهای جدید پختن 

کیک و شیرینی 

کار های هنری 

انواع گلدوزی و سوزندوزی که من عاشقشم 

کتاب خواندن 

فیلم دیدن 

😍😍😍

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

من میرقصم کتاب میخونم پادکست گوش میدم ورزش میکنم ژورنال نویسی و شمرگزاری انجام میدم مدیتیشن میکنم با آدم مورد علاقم صحبت میکنم کاری رو جهت سرگرمی انجام میدم بیرون میرم پیاده روی 

باشگاه میرم و کلی کارهای دیگه اینا توی روحیه ام و حال خوبم تاثیر داشته

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
ایشالا همیشه شاد باشید

دلیلش هم قطع رابطه با خانواده شوهر هست

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید