2777
2789
عنوان

بیدارشدم برم درخاست طلاق بدم

645 بازدید | 41 پست

شوهرم خیانتکاره خیلی سعی کردم ببخشم حالا بهم میگه مریض. دیروز خانوادشو اوردم بحث کردیم. پشت سر من ب برادرش گفته دخالت نکنید این حق طلاق داره اگ ناراضی باشه خودش میره! ینی فکرمیکنه بحث میکنم الکیه و قرار نیس برم. خیلی ناراحت و نگران دخترمم. قلبم براش هزار تیکه ست. ولی واقعا هیچ راهی جز جدایی برام نمونده. توروخدا دعاکنید با دخترم اذیتم نکنه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا بهت میگه مریض ؟

حق طلاق داری واقعا ؟ اگه داشتی باشی که خیلی خوبه و راحتی

هیچکاری نکرده که جدا نشی و ببخشیش ؟

خانوادش چی میگن ؟

ببخشید کلی سوال کردم

امیدوارم بهترین ها در مسیرتون باشه

اگه ناراضی باشه خودش میره؟

از چی ناراضی باشی؟ از خیانت؟

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بیشتر ببینید
چرا بهت میگه مریض ؟حق طلاق داری واقعا ؟ اگه داشتی باشی که خیلی خوبه و راحتیهیچکاری نکرده که جدا نشی ...

چون دیگ کنترل اعصابمو ندارم. گوشه گیر و منزوی شدم. دمدمی مزاج شدم. اینا بلاهایی بود ک خودش سرم اورد. اره حق طلاق دارم. دیگ وقتی خانوادش این حرفو ب گوشم رسوندن منظورشون اینه ک اگ شرایط اذیتت میکنه جداشو. وگرنه بمون تو خونت اونم میگ من کاری بهش ندادم کارام ب خودم ربط داره!

اگه ناراضی باشه خودش میره؟از چی ناراضی باشی؟ از خیانت؟

از زندگی. چون شرایط مالیش خوبه فک میکنه بخاطر پول نمیرم و این امکاناتو از دست نمیدم. میگ خودش بخاد میره شما نیاز نیس حرفی بزنید. 

دخترت چندسالشه مگه جای خوبی اعلام نکردی الان میان مخالفت مه بهاطر دخترت بمون و تحمل کن

یک سالشه. برام مهم نیس ما هممون زنیم اگ قراره خودمون همدیگه رو درک نکنیم ب چ درد میخوره

از زندگی. چون شرایط مالیش خوبه فک میکنه بخاطر پول نمیرم و این امکاناتو از دست نمیدم. میگ خودش بخاد م ...

هر فکری میکنه بزار بکنه 

بچه تو زندگیتو ول نکن 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

لطفا لطفا لطفا اول شرایط اون طفل معصوم در نظر بگیر بعد قدم بردار.

اره سخته کم‌ اوردی و...اما اون بچه چی؟گناه اون چیه 

بی دفاع تر ازاون که نیست این وسطه

همه جوره اولویت اول بچه س و زندگی و اعصابش 

همه فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر

از زندگی. چون شرایط مالیش خوبه فک میکنه بخاطر پول نمیرم و این امکاناتو از دست نمیدم. میگ خودش بخاد م ...

همچنان داره خیانت میکنه یا نه؟

اگه آره که به طلاق می تونی فکر کن

اگه نه حتما برو دنبال مشاوره و روانپزشک و روانشناس ، حال خودت رو خوب کن.دخترتم بدبخت نکن

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بیشتر ببینید