2777
2789

عاشق شمالم یعنی حتی بگن ماه عسل دوس داری بری خارج کشور یا شمال میگم تو رو خدا یکی دو هفته شمااال از بس عاشقشم اونم فقط تابستون فصل های دیگه نمیدونم چجوریه

یه بار رفتیم مازندران یه شهرش بازار میوه و تره بار و ایناش اوووف نگم براتون پر بود از میوه و سبزی های جورواجور با گوشت اردک و خرگوش و مرغ و... واسه منی که عاشق درست کردن غذام یعنی بهشتتتت😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای فک کن از خونه دریا ببینی🌨️🩵ولی رطوبت زیاد هم خب اذیتشون میکنه

برا اونا عادیه اندازه ما جذابیت نداره 

همونطوری ک ما خودمون بعد 5روز کم کم دیگه  عادی میشه و دوس داریم برگردیم 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
برا اونا عادیه اندازه ما جذابیت نداره همونطوری ک ما خودمون بعد 5روز کم کم دیگه عادی میشه و دوس داری ...

شایدم براشون اذیت کننده هم بشه 

اره دقیقا 

خوب باش ولی ساده نه🎀

وای وای فک کن از خونه دریا ببینی🌨️🩵ولی رطوبت زیاد هم خب اذیتشون میکنه

اره تنها چیزی که از شمال دوس ندارم رطوبت زیاد اونم ظهرای تابستونه ولی هوای شب عالیه همون رطوبتشه که دلپذیرش میکنه دلم تنگ شده برای شمال☹️ خدا قسمت کنه سال جدید بازم برم

گیلانم خونه ام نزدیک دریاست یک ربع فاصله داره کل تابستون یبار رفتم دریا

آخه واسه خودتون عادی شده ، ولی تف به کسایی که شمال رو از اون شمال بودن درآوردن باور میکنی یکی دو سال اخیر که اومدم و دیدیم همه درختا تراشیده شده مخصوصا رامسر اینا جلو بغضمو میگیرم گریه نکنم

ایشاللهبه نظرم برای سفر خوبه و شاید یه کشور دیگ همین شمالو چ منطقه ایی میکرد

دقییییقا نه اینکه همه درختا رو قطع کردن برای خونه سازی میبینم کل وجودمو غم میگیره به امید روزای خوب