2777
2789

یه کوهی از خسته گی آوار شده رو سرم ،دیگه نمیدونم براش چیکار کنم هر مدل غذا هر مدل خوراکی 

هر روشی رو که بگید امتحان کردم ولی نمیشه ،نمیخوره 

خودش به پروتئین گاوی حساسیت داره و ضعیفه غذا نخوردنش هم بدترش کرده 

سیزده ماهشه

دندون درنمیاره؟ 

دختر منم نمیخوره هیچی ب خاطر دندونشه

دخترانم 👭💞                                   مثل نفس هایم  ‌‌‌‌‌‌‌                               دوستتان دارم💖💖💖                       همان قدر بی اختیار...                         همان قدر تا پای جان....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دندوناش متورمه ولی هنوز هیچ

احتمالا همونه ... بچه این سنی چیزی نمیخوره ک ... غذا رو بزار جلوش بریزه سرو کلش ... ی بشقابم دست خودت باشه بده تو دهنش 

دخترانم 👭💞                                   مثل نفس هایم  ‌‌‌‌‌‌‌                               دوستتان دارم💖💖💖                       همان قدر بی اختیار...                         همان قدر تا پای جان....

منم همین مشکل دارم زینک میدم وعده غذایی بعدی یکم بیشتر میخوره

بچتون چند وقتشه؟

از اول بد غذا بود الانم هفت سالشه بازم همونه ا

اخه میخوام بدونم ب بچه ۱۳ ماهه زینک میدن یا نه؟

احتمالا همونه ... بچه این سنی چیزی نمیخوره ک ... غذا رو بزار جلوش بریزه سرو کلش ... ی بشقابم دست خود ...

اتفاقا امروز این روش امتحان کردم میدونی چیکار کرد برگشت با دست میزد به بشقاب میگفت بد بد 😬

آخه میدونی خیلی ضعیفه هشت کیلو بیشتر نیست

دختر من م دقیقا همبن بود به خاطر ضعیف بودنش عذاب میکشیدم و حرفای مردم ،ولی از یه سنی به بعد خودش خوب میشه  الان باید بگم نخور چاق میشی