2777
2789
عنوان

مردی که سوداش دیپلمه بعد میره خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 191 پست
عزیز دوست پزشکم‌مثال زدم از خانواده مرفه و سطح اجتماعی بالا با زیبایی خیره کننده با آقایی که ۸ سال ب ...

مادر شدن خیلی مهمه ؟ 

آخه اسی میگه سیگاریه 🙁  

بعد من تو اطرافیان زیاد دیدم مرد از نظر تحصیلات پایین تر باشه اجازه شاغل شدن به خانم نداد ...  

یه کنکوری خسته ))💔🥲
آره ولی آدمی که دو سه بار جدا شده دیگه خیلی جای فکر داره

دوسه بار کجا بووود بیچاره تو عقد جدا شده بابا بخدا چقدر شماها نترس هستین که این حرفارو میزنین وابا تن و بدن ادم میلرزه خدا  اینجوری به مردم ندیده نشناخته سرکوفت میزنیم خدا سرخودمون بیاره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز دوست پزشکم‌مثال زدم از خانواده مرفه و سطح اجتماعی بالا با زیبایی خیره کننده با آقایی که ۸ سال ب ...

کلا ادب نداره ببین چجوری با من صحبت کرد وحشی بخدا اون پسره باید از ترس این در بره با این اخلاق گندش و گشتاخیش😑خدا خرو میشناخت بهش شاخ نداد خوبه حالا پزشک نشد یه ارشد پیزوری که الان هشتاد درصد جامعه دارن خودشو خفه کرده

البته اسی یه چیزی خیلی مهمه اون دختر با مدرک شاغله؟ بقول بچه ها خیلی ها هستن مدرک دارن ولی بیکارن مت ...

بخدا من ازش پرسیدم شعلت چیه فقط پرید و توهین کرد به من و خانوادم یقین دارم از ایناییه که تو دهات نشسته و هیچ هنری جز واحد پاس کردن نداشته اونم ارشد که الان هشتاد درصد مردم دارن ! 

مادر شدن خیلی مهمه ؟ آخه اسی میگه سیگاریه 🙁 بعد من تو اطرافیان زیاد دیدم مرد از نظر تحصیلات پایین ...

مادر شدن بله خیلی مهمه اما خب سیگاری بودن جای تامل داره

آخه اسی میگه خارج کشور خانم ها اعتماد بنفس دارن و فلان

اصلا اون طرف بحق سن و قیافه و تحصیلات و ... در ازدواج ملاک نیست مهم خوشایند دو جانبه هست که با دیدار حاصل میشه نه اینکه صرف شنیدن شرایط حتی اجازه دیدار حضوری و آشنایی را نداد 

از طرز حرف زدنت معلومه شخصیت و تربیت خانوادت ! تربیتت به کنار عقلت نمیرسه زمان شاه که پدرومادرت چوپو ...

اگر عقده های دلت خالی شد برو به ادامه کار اون پدر مادر چوپانت برس دیپلمه بیسواد 

اصلا 4 کلاس بیشتر درس خوندن ملاک باسوادتر بودن نیست بعضی خانما یه کارشناسی که میگیرن دیگه فکر میکنن ...

اره همینطوره 

آدم میشناسم دیپلم نداره ولی زنش کلی دوسش داره وراضیه ازش شوهر خودم دیپلم داره هوشی  داره که هیشکی نداره کل فامیل ازش مشورت میگیرن اسمشو گذاشتم ترامپ😂

دوسه بار کجا بووود بیچاره تو عقد جدا شده بابا بخدا چقدر شماها نترس هستین که این حرفارو میزنین وابا ت ...

منظورم شوهر شقایق دهقان بود الان یعنی یه دختر بیست و چند ساله باید مغز خر خورده باشه که بر زنش بشه که بعید هم نیست

مادر شدن بله خیلی مهمه اما خب سیگاری بودن جای تامل دارهآخه اسی میگه خارج کشور خانم ها اعتماد بنفس دا ...

عزیزم والا این که اینجا شرایطی برای خانم ها زیاد خواهی هست ولی برعکس همین شرایط برای آقایون کاملا طبیعی و نرمال از عدم اعتماد بنفس خانم هاست 

اونجا برابری هست اگر شرایطی برای مرد عیب نیست برای خانم هم نبست 

دوست من با وجود پزشک بودن با آقایی که در دوران عقد جداش ده و ارشد داشت و ۸ سال بزرگ تر از خودش بود ا ...

والا به نظرم تنها مردن و مادر نشدن شرف داره به ادمای دوهزاری حللا البتهوهر وس طرز تفکرش فرق میکنه دیگه 

مادر شدن بله خیلی مهمه اما خب سیگاری بودن جای تامل دارهآخه اسی میگه خارج کشور خانم ها اعتماد بنفس دا ...

شاید برای ایشون مهم نباشه 

الان خیلی از دخترا از زایمان میترسن و خیلی هاشون هم قید این مادر شدن زدن به دردسرش  ارزش ندارد 

درباره سن و قیافه که زیاد شنیدم از مشاورا که شاید اول به چشم نیاد ولی بعداً خودشو نشون میده. 

یه کنکوری خسته ))💔🥲