2777
2789
عنوان

چیکارش کنیم دلمم میسوزه

304 بازدید | 34 پست

برادرم یکماه بیشتره که کمپه ولی بیاد بیرون بازم شروع میکنه موندیم‌بزاریم همچنان بمونه یا نه؟ از یه طرف میگم بیاد خونوادمو اذیت میکنه بازم شروع میکنه از طرف دیگه میگم عید اونجا بمونه داغون میشه چیکار کنیم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط سختیه 

واقعا نمیدونم به کسی،که اعتیاد داره چ کمکی کرد

فقط باید خودش بخواد و با دوستاش کات کنه

و بدون اگر خودش بخواد میشه من یک نفرو میشناختم کارتن خواب بود الان دبی داره زندگی میکنه نا امید نباش

بیرون اومدنشم هیچ فایده نداره چون باز شروع میکنه و چنان ظاهر و رفتارش افتضاح میشه که آدم بیشتر دلش م ...

آره آره بزار بمونه خیلی وقته مصرف می‌کنه ،؟

زندگی کردن دیگه فایده نداره

شرایط سختیه واقعا نمیدونم به کسی،که اعتیاد داره چ کمکی کردفقط باید خودش بخواد و با دوستاش کات کنهو ب ...

بدبخت هیچ دوستی تو زندگیش نداره از بچگی خوب و بد و بلد نبود الان هر کی ازش تعریف کنه جونشو میده .با خونوادم سازش نداشت مامانم ۳۵ سالگی اونو به دنیا آورد.هر کاری بگید کردیم روانپزشک بردم داروهای قوی بهش میداد جوری که نمیتونست حتی دسشویی خودش بره دکتر گفت جنون هم داره

من کسی اعتیاد داره میبینم دلم براش میسوزه اینا ادمهای ساده این که گیر ی مشت ادم زرنگ افتاده.ساقی ها ...

برادرم تنهاترین بچه ی روی زمین بود.همه کمکی بهش کردم داغونه ازلحاظ روانی هم داغونه بیمارستان بستریش کردیم دکتر گفت جنون داره.این گل لعنتی اینجوریش کرد.پدر مادرم سالمبودن یجور نگهش میداشتن ولی الان نمیتونن تصادف کردن دیگه کمرشون مثل سابق نیست