2777
2789
عنوان

لقب‌‌‌

124 بازدید | 19 پست

خوشحال میشم با توجه به شناختی که ازم دارید یک لقب کوچیک بهم 

*حتی اگه هم منو نمی‌شناسید با توجه به اون وایبی که بهتون میدم تصمیم گیری کنید*

✨️

در رویاهایم تورا میبوسم ای رویای محال.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آرام

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

والا امشب انقدر تاپیک زدی دیگه شناختمت 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید
والا امشب انقدر تاپیک زدی دیگه شناختمت

اثرات بیکاریه شما هم من نمی‌شناختم در اون حد زیاد تو تاپیک های امشب دیدمتون و سعادتمند شدم🤍

حالا که انقدر تاپیک چه وایبی بهتون دادم؟

اثرات بیکاریه شما هم من نمی‌شناختم در اون حد زیاد تو تاپیک های امشب دیدمتون و سعادتمند شدم🤍حالا که ...

قربان شما  

وایب شما یه ترکیب جالب از آرامش و انرژیه یه وقتایی آروم و متین، یه وقتایی پرشور و سرزنده. همین تضاد جذابتون کرده و به حضورتون در اینجا یه حالِ خاصی داده.

بنظر دختر آروم و در عین حال شیطون هستین

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید
قربان شما وایب شما یه ترکیب جالب از آرامش و انرژیه یه وقتایی آروم و متین، یه وقتایی پرشور و سرزنده. ...

بله کاملا درسته 

اما گفتید که *حضورتون اینجا یه حال خاصی داره*

متاسفانه من در این قسمت صحبت هاتون متوجه منظورتون نشدم

بله کاملا درسته اما گفتید که *حضورتون اینجا یه حال خاصی داره*متاسفانه من در این قسمت صحبت هاتون متوج ...

منظورم اینه که حضورتون اینجا یه حس خاص و متفاوت داره یه جورایی آدم کنار شما هم احساس آرامش می‌کنه، هم انرژی می‌گیره. انگار تعادل جالبی بین سکوت و هیجان توی وجودتون هست.کلمات، جملات و شوخی ها و حرف ها رو بلدین چجوری کنار هم بچینین و در چه موقعی ازشون استفاده کنین

بیشتر ببینید
منظورم اینه که حضورتون اینجا یه حس خاص و متفاوت داره یه جورایی آدم کنار شما هم احساس آرامش می‌کنه، ه ...

خوشحالم که تونستند خوب منو بشناسید 

و نظرتون قابل احترامه🤍