2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته بیان درد و دل کنیم

398 بازدید | 61 پست

من خیلی امروز خستم بچه 3ساعته روپامه میرارم زمین گریه میکنه از 7صبحه بیدارم سرم درد میکنه شوهرمم گرفته خوابیده حالا قبول فردا میره سرکار ولی حداقل کمکم میکرد

یادکاراش افتادم دارم گریه میکنم یاد بعد زایمانم یاد دعواهامون چقد من یه تنه این زندگیو نگه داشتم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممم🥲💚

حق داری ، ان شاالله خدا بهت صبر و طاقت بده مامان مهربون💚🤲🏻

منم دلم برای کسی که دوسش دارم تنگ شده و دارم فکر میکنم که چی‌میشد خدا واسم جورش میکرد ؟

و دارم به داشتنش بودنش... برگشتنش فکر میکنم 

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
من خیلی دلم گرفته خسته شدم دیگه از بی پولی کار پیدا نمیشه پیدام که بشه هرکدوم یه مشگل اساسی دارن

بی پولی که درد همست🙃

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
عزیزممممنم دو ساله اقدامم خدا هنوز صلاح ندونسته بهم بچه بده نمدونم چه حکمتیه🥲

ایشالله بزودی بارداربشی عزیزم منم خیلی سختی کشیدم توبارداریم و زایمانم خداروشکر میکنم برا بچه ولی خیلی کارا اطرافیلن هیچ وقت ازذهن آدم پاک نمیشه😢

عزیزممم🥲💚حق داری ، ان شاالله خدا بهت صبر و طاقت بده مامان مهربون💚🤲🏻منم دلم برای کسی که دوسش دار ...

کاش مال منم برنمیگشت چقد التماس خداکردم برکرده حالا چی مثلا خوشبختم؟؟ 

من حاملم..هفته هیجده هستم..رفتم دسشویی آب ازم خارج‌ شد..فک کنم کیسه آبه..دارم تو تنهایی گریع میکنم ح ...

انشالله خیره منم دپباررسقط داشتم خیلی سخته انشالله بچت صحیح و سالم باشه ولی برو بیمارستان

منم دلم خیلی برای ازدواجم گرفته

ازدواجی که یه خدا بیخبر بهمش زد الهی هیچوقت خدا دعاهاشو نشنوه دل منو جوری که شکوند 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر اربعینه💚میدونم که تا محرم ازدواجمون جور میشه همونجور که آقا امام حسین قول داده،دستاشو بین الحرمین میگیرم و میگم دیدی شد؟(نذر دارم پیاده برم کربلا اربعین هر چیزی که در این مورد میدونیو بهم بگو دعات میکنم💚)

بیشتر ببینید