2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته بیان درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 61 پست

منم امروز همش گریه کردم یکسره کارای شوهرم که ناراحتم کرده بود میومد تو ذهنم و عصبانی میشدم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
ایشالله بزودی بارداربشی عزیزم منم خیلی سختی کشیدم توبارداریم و زایمانم خداروشکر میکنم برا بچه ولی خی ...

فدات عزیزم 

صددرصد خدا انشاالله به همه صبر و دل بزرگ برای بخشش دیگران عطا کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دلم خیلی برای ازدواجم گرفتهازدواجی که یه خدا بیخبر بهمش زد الهی هیچوقت خدا دعاهاشو نشنوه دل منو ...

انشالله خوشبخت بشی عزیزم 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
منم امروز همش گریه کردم یکسره کارای شوهرم که ناراحتم کرده بود میومد تو ذهنم و عصبانی میشدم

منم وقتی ناراحتم ازاول همش میاد تو ذهنم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
کاش مال منم برنمیگشت چقد التماس خداکردم برکرده حالا چی مثلا خوشبختم؟؟

متاسفانه ما آدما وقتی چیزی رو از دست میدیم تازه میفهمیم چقدر بهش نیاز داریم، چقدر دوسش داریم و چقدر برامون عزیزه...💚

نگو اینجوری عزیزم🥲💚

اگر مرد خوبیه، اگر چشمم پاکه، نون حلال میاره سر سفره ات و زحمت کشه، اگر دوستت داره . اره خوشبختی همین که الان کنارت خوابیده خوشبختی حساب میشه 

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
فدات عزیزم صددرصد خدا انشاالله به همه صبر و دل بزرگ برای بخشش دیگران عطا کنه

مرسی انشالله

منن🥺درحالی‌که باردارم امشب کلی گریه کردم

درد دارم تو هفته ۲۵شوهرم اینجا نیست برم دکتر،یهو کلی بی پول هم شدیم ناشکری نباشه،ایندفعه وقت دکتر داشتم مادرشوهرم گفت نه الان که درد نداری چرا الکی بری شیاف وامپول بده زایمان سخت میشه منم گول خوردم پشیمونم امشب عصبی شدم خیلی گریه کردم😭

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....

متاسفانه ما آدما وقتی چیزی رو از دست میدیم تازه میفهمیم چقدر بهش نیاز داریم، چقدر دوسش داریم و چقدر ...

خیلی دوسش دارما دوتا دختر داریم موقع زایمان هیچکدوم برام کاری نکرد چجوریه پس اون کاری نمیکنه مکه چی میشد یه کادویی یه گلی یه کوفتی بگیره 🥺

من حاملم..هفته هیجده هستم..رفتم دسشویی آب ازم خارج‌ شد..فک کنم کیسه آبه..دارم تو تنهایی گریع میکنم ح ...

عزیزم اگر میتونی حتما زودتر برو. انشاالله که اشتباه کرده باشی. به زودت بچه ات رو صحیح و سلامت به دنیا بیاری

منن🥺درحالی‌که باردارم امشب کلی گریه کردمدرد دارم تو هفته ۲۵شوهرم اینجا نیست برم دکتر،یهو کلی بی پول ...

گریه از همه چی بدتره خدا بخواد اون بچه بیاد تو زندگیت حتما میاد❤❤

فک کنم آدم عجیبی باشم از خیلی ها عصبانیم اما تو خودم ریختم

نریز یجایی خودشو نشون میده😢

من حاملم..هفته هیجده هستم..رفتم دسشویی آب ازم خارج‌ شد..فک کنم کیسه آبه..دارم تو تنهایی گریع میکنم ح ...

خیلی آب ازت خارج شد؟؟قبلش دردی چیزی هم داشتی؟خیلی ناراحت شدم ولی ان شاءالله که چیزی نیست ولی لطفاا حتما برو دکتر

منم باردارم و درد دارم 

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....