2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام تزریق فول فیس انجام بدم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 36 پست
سلامت باشی ممنونمیگفت انقد ورزش کردی پدر پوستتو درآوردیولی من بدونه ورزش نمیتونم میرم بازم

میخوایم به اندام برسیم صورت خراب میشه صورتو درست میکنم اندام میپاشه 😕

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلر باعث افتادگی پوست نمیشه.اون تزریق چربیه که افتادگی میاره.البته افراط در هر چیزی خوب نیست.یه مقد ...

اینجا که میرم خیلی طبیعی کار میکنن من بفکر بعدشم میترسم پوستم شل بشه مجبور بشم باز تزریق کنم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
میخوایم به اندام برسیم صورت خراب میشه صورتو درست میکنم اندام میپاشه 😕

رژیم صورت منم آب کرده لاغر شده 😓همه با حالت بد بهم میگن 

ولی خب من از چاقی بدن بدم میاد 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
رژیم صورت منم آب کرده لاغر شده 😓همه با حالت بد بهم میگن ولی خب من از چاقی بدن بدم میاد

ورزش کن رژیم نگیر خب 

منم ورزش میکنم ولی رژیم نه 

فقط چربی و قندو شکر مصنوعی مصرف ندارم 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
بعد ایشالا زدی آب زیاد بخور خیلی تاثیر داره هم روو موندگاری هم روو جلوه فیلر

باشه مرسی

ورزش کن رژیم نگیر خب منم ورزش میکنم ولی رژیم نه فقط چربی و قندو شکر مصنوعی مصرف ندارم

از ورزش متنفرم هیچ جوره نمیتونم دوسش داشته باشم 

یکماه فقط تحمل کردم باشگاه رو 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
رژیم صورت منم آب کرده لاغر شده 😓همه با حالت بد بهم میگن ولی خب من از چاقی بدن بدم میاد

مهم سلامتیته کار خوبی کردی 

حرف بقیه واست مهم نباشه

من داداشم بهم میگه عروس‌ مردگان😄

عروس مرده ببخشید

از ورزش متنفرم هیچ جوره نمیتونم دوسش داشته باشم یکماه فقط تحمل کردم باشگاه رو

فرقی نمیکنه ثزن کم کنی خودبخود صورت لاغر میشه 

مگر کسایی که ژن خوب دارن صورتشون دست نمیخوره