2777
2789
عنوان

چطور دیگه به مادرشوهرم رو ندم

431 بازدید | 23 پست

عقدم زیاد هم نمیام خونه مادر شوهرم دوسه ماهی ی بار تو تاپیک قبلمم گفتم که تو هر کاری دخالت میکنه لباس پوشیدنم  حتی مثلا کاری میکنم میاد بالا سدم میگه این چرا اینجوره و چرا اونجوره یا مثلا با شوهرم میریم بیرون میگه کجا بودین چیکار میکردین 

شوهرمم که اصلا عقل نداره برا این چیزا و فکر میکنه چون مادرشه دیگه میتونه تو همه چیز دخالت کنه مثلا ی روز نشسته بودیم بحث سر ارایش و.. بود حالا منم که زیاد ارایش انچنانی نمیکنم در حد کم بعد شوهرم برای شوخی گفت مادرم از ارایش خوشش نمیاد گفتم به من چه دخترای خودش مگه ارایش نمیکنن مادر شوهرم گفت نه کم ارایش نیکنن و.. 

حالا چیکار کنم که دیگه بهش رو ندم؟؟😕

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه ننه که نه ولی مادرشو خیلی دوست داره

از همین حرفش معلومه بچه ننس

ارایش نکن مادرم ارایش دوست نداره

چه ربطی ب مادرش داره ک دوست داشته باشه یا نداشته باشه

شوهر من همچین حرفی بزنه جوابشو میدم

تو نباید اینطوری جواب میدادی

باید میگفتی هرکس سلیقه و طرز فکرش مخصوص خودشه. یکی آرایش دوست داره یکی نداره. آدمها متفاوتن.

چرا توی حرفها سریع پای افراد دیگه رو وسط میکشین که بقیه واکنش نشون بدن؟ دخترها چه ربطی به مادر دارن؟ جمله به من چه هم درست نیست

اگر تو یاد بگیری چطوری جواب بدی و رفتار کنی؛ دیگه حرف و نظر بقیه واست مهم نیست

از همین حرفش معلومه بچه ننسارایش نکن مادرم ارایش دوست ندارهچه ربطی ب مادرش داره ک دوست داشته باشه یا ...

وای همین چه ربطی به مادرش داشت بعد شوهرمم کاری نداره با ارایشم ولی چرا باید جلو مادرش اینو بگه 

اگه بیشتر از ی ماه نرم نمیدونی چقد زنگ میزنن که بیا و.. ولی من نمیرم تا شوهرمم نباشه

کار خوبی میکنی نرو تا بفهمن ناراحتی

بیشتر از یک ساعت نمون سنگین رفتار کن تا نتونن دخالت کنن

کلا صمیمی شدن با خانواده شوهر اشتباهه

آدم مادر خودش هم نظر بده دخالت کنه عصبی میشه چه برسه به مادرشوهر

وای همین چه ربطی به مادرش داشت بعد شوهرمم کاری نداره با ارایشم ولی چرا باید جلو مادرش اینو بگه

واسه خودشیرینی

وقتی از اینجور حرفا میزنه باهاش سردشو جوابشو نده زنگ نزن بفهمه بدت میاد

مرد باید اتیشو بخوابونه نه که خودش اتیش بیار معرکه باشه