2777
2789

میدونم که کیوت معنیش گیشه گوگولی و ناز ولی دختر به پسر بالغ بگه کیوت همون خوشتیپه دیگه آره؟ 

تعداد رای : 15
نظرسنجی
آره همونه
2
13%
نه ینی همون کیوت
13
86%

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

یعنی خوشتیپ نیستی ولی دلم نمیاد بگم زشتی بجاش میگم کیوت

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام". 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه از نظرش بامزه ای میتونی زشت یا بد استایل باشی اما به این معنیه ک دختره ازت خوشش اومده بهش پیشنهاد بده احتمالا قبولت کنه 

ممکنه هم خوش قیافه یا خوش استایلی اما اون منظورشه براش جالب و جذابی 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
نه از نظرش بامزه ای میتونی زشت یا بد استایل باشی اما به این معنیه ک دختره ازت خوشش اومده بهش پیشنهاد ...

نه چهرم خیلی ازش سرتره خیلی از دخترا بهم گفتن چهرم خوبه خودمم میدونم خوشتیپم ولی کیوت اولین باره شنیدم 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫