2777
2789
عنوان

زایمان زودرس....کوچولومو از دست دادم بهم دلداری نمیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21408 بازدید | 103 پست
محکم باش و سعى کن باهاش کنار بىاىى مى دونم خىلى سخته ولى اتفاقى که افتاده و فقط باىد باهاش کنار بىاى کار دىگه از دستت بر نمى ىاد امىدوارم زود مامان بشى دوباره ق
میدونی قشنگی زندگی چیه؟

تو بی خبر باشی 1 نفر دیگه واسه قشنگی زندگیت دعا کنه .!!!!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاطفه جون فامیل ما یه بچه 6 سالشو از دست داد .........به دنیا اوردش بزرگش کرد بزرگ شدنشو دید و خیلی چیزای دیگه .......نگو چرا برا من .....تازه دوتا از بچه هاشو از دست داد .....داغ دو تا بچه دیده .که یکیشم معلول بود
در مورد این که میگن مال کلاغاست حتما واکنش نشون بده تا بفهمن این حرف نه تنها آرومت نمی نه بلکه جیگرتو آتیش می زنه

من اون موقع هر کی این حرف رو بهم می زد میگفتم
خواهش می کنم این حرف رو نزنین بچه امو از دست دادم 6 ماه باهاش زندگی کردم حرف زدم بعدش شما می گین مال کلاغاست

و اون محیط رو ترک می کردم
متاسفانه خیلی از ماها روش همدردی رو نمی دونیم
چه جالب من تو این 4 سال یه بارم نگفتم چرا واسه من باید این اتفاق میفتاد!!!!!! ساله اول که فقط گفتم خدایا شکرت بعدش گفتم اون همه عشق چرا بی مقدمه رفت الانم فقط انگار یه تیکه از دلم گم شده و من با تمامه وجودم میخوامش اما بر نمیگردهههههه

LilySlim Weight loss tickers
عزیزم من میفهمت من دوقلوهام را تو ماه 6 بارداری دقیقا مثل تو تو هفته 24 از دست دادم خیلی سخته اما من زود خودم را تسکین دادم تو خانه نمون برو بیرون مسافرت گردش خرید سعی کن زود قوی بشی و مقوی و بعد از 3 ماه دوباره تلاش کن انشالاه این بار خدا بهت یک نی نی تاز میده تازه من قبل از دوقلوهام یک بار هم تو 2 ماهگی بارداری بچه ام را که یک لبخته خون بود از دست دادم

البته الان هم یادشون میافتم اما میدونم جاشون خوبه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊