2777
2789

بزرگتر ها مخالف سورپرایز یک دختر دوازدهمی برون گرا بودن

نتیجه گیری من : تمام دخترای دهه هشتادی خوشحال میشن تو جمع سورپرایز بشن 

شنبه یک جعبه شیرینی با سکه پارسیان که روز زن به خودم کادو دادن میرم مدرسه  هنوز حقوق نگرفتم واس همین 

عکس العمل شو میام همین جا گزارش میدم 

من دوازدهمم ولی خیلی جالب نیست تو مدرسه چون بچه ها حرف میزنن که اره میخوادپز بده و وقتی تو خونه نیتونست بهش بده اومده اینجا و... کلا تو خونه بهتره البته بازم به همکلاسیای خودش بستگی داره 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم یه دختر همسن هستم

و مخالفم

واقعا جو مدرسه دبیرستان اونم پایه دوازدهم مناسب سوپرایز نیست

اما چیزی که متوجه شدم انگار شما از همون اول تصمیمتون رو گرفته بودید و به جوانبش فکر نکردید

پس اهمیتی نداره 

میشه امضام رو بخونی؟🤭💓 این کاربری مدتیه واگذار شده🥺😅 رعایت ادب و شعور برای هر کس واجبه مگر کسی که ارزش خود را در کلمات ناچیز می بیند.توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

بیشتر ببینید