2777
2789
عنوان

سم ترین کارای فامیلتون یا خانواده شوهرتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 30 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا پوستش به ی طرف 😂😂قیافه هم داره؟

ببین واقعا نمیشه گفت زشته خوبه ولی نه اونقدر که بگی تو فرشته ای اشتباه اومدی زمین😕😂ارایش نکنه صورتش پر از رگ های ابی و زیر چشمش تیرست و کلا صورت بی رنگ و روحی داره ولی ارایش میکنه خوب میشه 😂😂

خواهرشوهرمهرجا میشینه از قیافش و سفید بودن پوستش و بچه هاش تعریف میکنه همش مبگه وای تا رفتم فلان جا ...

اطراف منم یدونه از این شیر برنج های دماغ دارکوبی هست🤭

ولی صورتش قشنگ نیس 

همینطور اندامش

ولی خب خودش احساس خوشگلی می‌کنه چون پوستش شیربرنجه

اینم چون پدر بزرگش زال بوده 

کاربر سال ۹۶
اطراف منم یدونه از این شیر برنج های دماغ دارکوبی هست🤭ولی صورتش قشنگ نیس همینطور اندامشولی خب خودش ا ...

😂😂😂نه حالا دماغش خدایی دارکوبی نیست ولب اره قشنگ شیربرنجه بی رنگ و روحه صورتش ارایش نکنه مژه هاش بوره ابروهاش بوره لباش سفیده کلا بی رنگه 😂😂فکرمیکنم سفیدی دیگه خیلی ملاک کاملیه برای زیبایی

خيلي راحت جلو مردها وپسرهاي مجردشون درباره عادت ماهيانه ورابطه جنسي واندام هاي خصوصي حرف ميزنن

مثلا به پسر 17سالشون ميگن فلاني پريوده برو واسش نوار بگير يافلاني پريوده دلش دردميكنه

ياحيلي راحت درباره كاندو**********م واينچيزا جلو همديگه صحبت ميكنن

😂😂😂نه حالا دماغش خدایی دارکوبی نیست ولب اره قشنگ شیربرنجه بی رنگ و روحه صورتش ارایش نکنه مژه هاش ...

انگار وایتکس ریخته رو صورتش😂

وای نگم از ادعاش

این دماغشو عمل کرده ولی از نیمرخ شده عین کفش قیصری😶

کاربر سال ۹۶

يكي ديگشم ابنكه قاشقي دهنيشون رو توهمه ظرفا ميزنن

برنج توبشقاب اضاف بياد ميريزن توقابلمه 

يا موقع سالاد درست كردن هرچيزي بيفته رو زمين برميدارن بدون اينكه بشورن بقيشو درست ميكنن