2777
2789
عنوان

وسواس فکری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 94 پست

یا مثلا مدام چیزارو کنار هم میچینم

دمپاییا باید جفت باشن بشقابا باید از طرفی که مارکش به سمت خودمونه چیده بشن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی برام سخته خیلی ترکش برام سخته😔

باید بی محلی کنی ...این دوست من یه روز ۵ تا نون رو انداخته اشغالی چون میخاسته برا بچش صبحانه ببنده آخرشم نبسته گفته برو همونجوری مدرسه

منآن ماه مغرورم که هیچ پلنگی را یارای رسیدنم نیست

بخدا دارم دیوونه میشم😔

با کارای دیگه خودت رو مشغول کن 

هر وقت این فکرا اومد سراغت توجه نکن با خودت بگو باشه بعدا راجبش فکر میکنم الان وقتش نیست

مطمئن باش جواب میگیری چون هر چی پر و بال بدی بدتره بخدا

من حتی تو انتخاب لیواناهم وسواس دارم

مثلا میگم اینو بردارم یه اتفاق بدی میفته

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
دلیلش چیه تا ۴۴ میشماری؟ مثل منی😔😔😔😔😔

نمیدونم گیر کردم رو این عدده

بیشتر ببینید