2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت سیسمونی با خانواده دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 133 پست
خیلی اشتباه میکنیدهمین کارا رو میکنید داماد پرو میشه

اگه تونستیم بهشون بفهمونيم که اشتباهه خوب میشه

ما تو خانواده دیدیم که پدر و مادر بچه میخواستن خودشون سیسمونی بخرن اما بازم خانواده دختره اصرار کردن و خریدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین جهیزیه هم لوازمیه که شما و همسرت استفاده میکنیو خانواده وظیفه ای ندارن ولی میدناگه جهیزیه نبردی ...

یا خدا چهل و خورده ای سال خیلیه 

بخدا ما هنوز خیلی جوون هستیم و افکارمون اصلا قدیمی نیست 

😐😐😐😐😐

بله بچه ماست چه ربطی ب خانوادم داره

شما سیاست نداری. اخه با یه اپم قدیمی چرا دهن ب دهن میذاری؟ مگ میشه یهو طرز فکر این ادم عوض کنی؟ 

خیلی ها دیدم تمام وسایل مبخرن میذارن خونه مادرشون ک هی با مادر شوار و خواهرشوهر و فلان بیثار بحث نکنن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خب یه جاهایی رسمه ولی من شخصا هیچ اعتقادی به رسومی که خانواده هارو تحت فشار بذاره ندارم‌.

مراسم عروسی، جهیزیه و سیسمونی همش بر عهده‌ی دو نفریه که باهم ازدواج کردن نه خانواده ها.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

شما سیاست نداری. اخه با یه اپم قدیمی چرا دهن ب دهن میذاری؟ مگ میشه یهو طرز فکر این ادم عوض کنی؟ خیلی ...

الان سیاست اینجا 

یدونه پشت دستی زدن تو دهن مادرشوهره که دهنش بسته شهر

نه اینکه هرچی گفت بگی چشم تا دهنش بسته شه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

طرف ما هم با دختره . ولی من شوهرم کمک کرد تو خرید سیسمونی بابام اینا سنگین هارا گرفتن خورده ریزاشو هم شوهرم گرفت

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ما رسم سیسمونی نداریم ، زن و شوهر در حد بودجه شون خودشون برای بچه وسیله میخرن ، به نظر من خوب گفتی چرا باید پدر و مادر شما، هزینه بچه شما را بدن ؟ گناه که نکردن دختر شوهر دادن