جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب یه جاهایی رسمه ولی من شخصا هیچ اعتقادی به رسومی که خانواده هارو تحت فشار بذاره ندارم.
مراسم عروسی، جهیزیه و سیسمونی همش بر عهدهی دو نفریه که باهم ازدواج کردن نه خانواده ها.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
شما سیاست نداری. اخه با یه اپم قدیمی چرا دهن ب دهن میذاری؟ مگ میشه یهو طرز فکر این ادم عوض کنی؟ خیلی ...
الان سیاست اینجا
یدونه پشت دستی زدن تو دهن مادرشوهره که دهنش بسته شهر
نه اینکه هرچی گفت بگی چشم تا دهنش بسته شه
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
ما رسم سیسمونی نداریم ، زن و شوهر در حد بودجه شون خودشون برای بچه وسیله میخرن ، به نظر من خوب گفتی چرا باید پدر و مادر شما، هزینه بچه شما را بدن ؟ گناه که نکردن دختر شوهر دادن