2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت سیسمونی با خانواده دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 133 پست
شما شاید داداست برا مادرت ارزش قائل نیست در مورد همه پسرا نمیتونی نظر بدی

مادر من خدا عمرشو طولانی کنه یه ملکه هست و مثل ملکه ها زندگی میکنه و هرگز به خاطر سیسمونی و جهیزیه اعصاب پسر و عروسیشو بهم نمی‌ریزد 

عروسیمون وقتی میخواست جهاز بیاره مامانم به مادرش گفت خودتو اذیت نکن من هرچی بخوان میخرم دختر تو مثل دختر خودمه 

برادرام هم مادر رو رو چشماشون میزارن خدا رو صد هزار بار شکر عروسای خوب و مهربونی هم گیرمون اومده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم این رسمھا کی از این مملکت میرن، اخہ گناہ پدرومادر بدبخت چیہ؟کی باید بخاطر خودشون زندگی کنن،  اصلا چرا باید ھزینہ کنن برای زندگی دیگران، پسر ودختر بہ سن بزرگسالی رسیدن باید مسئولیت زندگی وھزینہ ھای خودشون رو قبول کنن، بہ نظر من ھم جھیزیہ دادن وھم سیسمونی اشتباھہ

مادر من خدا عمرشو طولانی کنه یه ملکه هست و مثل ملکه ها زندگی میکنه و هرگز به خاطر سیسمونی و جهیزیه ا ...

خوبی از خود مادرت بود عزیزم عروس ببینه مادرشوهرش اینقدر گله خودش هم متقابلا عاشقش میشه

نمیدونم این رسمھا کی از این مملکت میرن، اخہ گناہ پدرومادر بدبخت چیہ؟کی باید بخاطر خودشون زندگی کنن، ...

مثل اینکه خیلی از خانما اینو قبول دارن

حرفی نمیمونه

مادر من خدا عمرشو طولانی کنه یه ملکه هست و مثل ملکه ها زندگی میکنه و هرگز به خاطر سیسمونی و جهیزیه ا ...

مامانت ک برا روز مادر به زور ازتون پول خواسته بزنید حسابش کاری با عروس و داماد نداره

میشه ی جوری حرف نزنی انگار ایران نیستی و از این رسم رسومات بی اطلاعی  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اره دیدین الان کمد و دراور گهواره کالسکه و... داره

والا دیگ هر کی خواست ی کادو بیاره ب بچه ، یاخودتون بگیرین

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
مامانت ک برا روز مادر به زور ازتون پول خواسته بزنید حسابش کاری با عروس و داماد ندارهمیشه ی جوری حرف ...

رفتی تاپیکامو خوندی که چی خخخ هع

بله مادرم برای روز دختر برام انگشتر خرید  من و بقیه ی دختراش  و عروساش روز مرد برای داماداش  ساعت مارک با قاب طلا خرید  حق داشت از ما درخواستی کنه  تازه  توی مهمونی روز مادر که براش گرفتیم برای نوه ها کادو های گرون خریده بود 

بعد ماهم هم رسم رسومات خیلی داریم سیسمونی  نام‌گذاری دندونی  تا الی آخر 

ولی مامانم گفته تمومش کنید این رسماً رو  توی هیچ  جشن جهیزیه و سیسمونی هم شرکت نمی‌کنیم و خودمون جدا برای بچه کادو می‌بریم 

مامانت ک برا روز مادر به زور ازتون پول خواسته بزنید حسابش کاری با عروس و داماد ندارهمیشه ی جوری حرف ...

بعدم من چون اونموقع  دستم خالی بود ۱۰ تومن نداشتیم به خاطر همین ناراحت بودم که تو حسابم پول نیست و تاپیک  زدم 

وگرنه دنیا رم زیر پای مادم بریزم کمه چون از جونش برامون مایع گذاشته 

شما ها شوهر نکردید که بیچاره ها اینم شد زندگی به چه درد میخوره زندگی که یه پیر زن خرفت به خودش جرات ...

عزیزم شرایط زندگی با ما همچین می‌کنه. کسی که خونه پدری جایی نداشته باشه یا مثل جهنم باشه براش و شرایط مستقل شدن نداشته باشه مجبوره تحمل کنه. کاش میشد زندگیم رو کتاب میکردم اونوقت میدیدی کتک خوردن از خونه بابام برام بهتره. مگه اینکه شوهرم خودش مهریه ام رو کامل بده برم جایی که کسی نباشه.خودم باشم و خدای من