2777
2789

این چیزی که میخوام بگم برمیگرده به شاید 100سال پیش و اگه دروغ بگم خدا تیکه تیکم کنه به حضرت عباس اگه دروغ بگم)) من پدرِ پدر بزرگم با اجنه ها دوست بوده خودتون که میدونید زمان قدیم بوده و ارواح و جن اینا زیااااااد

پدر بزرگ میتونسته اونا رو به واضح ببینه چون چندین سال با اونا رابطه خوبی داشته و وعده دوستی بهشون داده بوده، یک روز ک پدر بزرگم داشته از خونش میرفته جایی یکی از اونا رو میبینه که یه ظرف خیلی بزرگ گذاشته رو سرش و داره میره، پدر بزرگ من میبینه میگه چی داری روی دوشت اونم میگه تورو بخدا ازم نگیر ابن جیگر یک زن حامله هست برداشتم که داست زایمان میکرد پدر بزرگ پدر بزرگم میگه یریع میری و اونو میزاری سر جاش میگه نه اصلا

و به پدر بزرگم میگه که من بهت وعده میدم که من و امصال من به هفت پشت تو(یعنی به هفت نسل بعد تو) کا ی نداشته باشیم و بعد میزاره میره 

این تموم داستان نیست اگه خواستین بقیشو هم میگم از این داستان ها زیاده و به مولا علی قسم دروغ توی کارم نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه اسی

دوستان اگه کسی هست اینجا که تامبوی باشه لطفاً درخواست دوستی بده ممنون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻  (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)