2777
2789
عنوان

بیایید داستان زندگی رمز آلود و وحشتانکم رو بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 42 پست
من حتی روایت دوم تو رو هم شنیده بودممن حرفاتو باور میکنم که روای داستان هستی بهت گفتن و شنیدی ولی قس ...

عزیزم میدونم شنیدی ولی ابنجور نیست که من دروغ بگم هیچ وقت تو زندگیم دروغ نگفتم و نمیگم

من همیشه قسم خوردن تو خونمه

ولی قسم خوردن به راست هم گناه داره

مهم نیست کسی باور کنه یا نه قسم نخوراینقدر

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باش

آفرین

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یک روز اونا پدر بزرگمرو به عروسیشون دعوت میکنن پدر بزرگم با اینکه باهاشون دثست بوده ولی ازشون میترسیده هرچی باشه ترس داره پدر بزرگم براب رفتن به عروسی یه کیف پر از آهن میندازه رو کولش و میبره عروسی چون میترسیده اونا توی عروسی شروع میکنن به حرف و به پدر بزرگم میگن این کیفو بنداز پایین بیا باهامون برقص پدر بزرگم میگه نه نمیخوام بعد کلی اسرار پدر بزرگم کیفو میندازه زمین و اونا سعی میکنن بهش نزدیک شن و هی به پدر بزرگم اذیتت میکردن که پدر بزرگ صلوات میکشه و همه چی سریع محو میشه

یک روز اونا پدر بزرگمرو به عروسیشون دعوت میکنن پدر بزرگم با اینکه باهاشون دثست بوده ولی ازشون میترسی ...

دوست رو اشتباه نوشتم 

نمیدونم چرا دارم ابنا رو تایپ میکنم کیبوردم اینقدر دیر کار مبکنه اصلا گوشیم انکار هنگ کرده😐😨

تایپ صوتی کن

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است