2777
2789
عنوان

شوهر م صبح من خواب بودم با تلفن حرف میزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 45 پست
گفت تلفنم دوستم بود من چیزی ازش نپرسیدم الیته .تلفنش مدتی هست رمز داره ولی باز میکنه و من چيزي ندیدم ...

بهترین کار همینه فقط جایی بزار که نفهمه 

الهی این مردا خفه بشن دستشون راحت بشیم دو دقیقه میام نی نی سایت همون ارامش نداشتمم از دست میره 

الهی مردا پیش مرگ ما زنا بشن🫤🫤🫤

بهترین کار همینه فقط جایی بزار که نفهمه الهی این مردا خفه بشن دستشون راحت بشیم دو دقیقه میام نی نی س ...

ببخش ناراحت شدی عزیزم. یبار صدا ش ضبط کردم‌ متلک خانم ها مینداخت .نمیتونم بروی خودم نیارم اگه با کسی باشه شاید اولش باشه و ب مرور زندگی بچه هام و خودم خراب بشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ مشکوککک😐

ببین زبون خودمون حرف می‌زد حتما آشناس.میفهمم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببخش ناراحت شدی عزیزم. یبار صدا ش ضبط کردم‌ متلک خانم ها مینداخت .نمیتونم بروی خودم نیارم اگه با کسی ...

نه عزیزم اشکال نداره بتونی تلافی کنی به غلط کردن بیوفته خوشحالم میشیم 

مشکوکه

میدونم می‌گم دليل قفل کردنش چیه میگه دوستام حرف میزنن پیامی میدن مشکلی دارن تو همش باید بخونی شاید رازشون باشه نخوان کسی بفهمه

دروغ میگه

جنگ فایده نداشت مگر دستش رو بشه

درسته،فقط باید ازش مدرک بگیری

میتونه زیاد پیله کنم تلفن دیگه بگیره .حوصله داد و قالش هم ندارم همیشه دست پیش میگیره

😔🥺

دوست دارم بیخیال شم اما میخوام دستش بیاد احمق نیستم بشونمش سرجاش 

دوست دارم بیخیال شم اما میخوام دستش بیاد احمق نیستم بشونمش سرجاش

درکت میکنم عزیز دلم،خیلی سخته ،الهی خدا نسل هر چی مرد و زن خاین و زندگی خراب کن رو بزنه که اینجور زندگی‌ها از هم پاشیده نشه