2777
2789
عنوان

بدون آرایش دانشگاه و بیرون رفتن

553 بازدید | 58 پست

آرایش نمیکنم و  ساده میرم دانشگاه فقط گهگاهی یه مرطوب کننده یا آبرسان میزنم 

سر همین قضیه مدام از طرف بقیه همکلاسیام تمسخر میشم و مورد قضاوت قرار میگیرم بیرونم کلا آرایش نمیکنم 

فقط برای مهمونی و مجالس یه مقدار کمی آرایش میکنم

به موهام خیلی میرسم و سعی میکنم لباسم همیشه اتو زده و مرتب باشه و عطر و بادی اسپلش و اسپری خیلی استفاده میکنم 

پوستمم طبق گفته بقیه خیلی خوب و صافه 

ولی همه یجورایی فکر میکنن بی کلاسم که آرایش ندارم هیچ وقت

در صورتیکه واقعا اینجوری راحتم 

اینم نیست که لوازم آرایش نخرم کلی لوازم آرایش متنوع دارم و بابا وقتی میره سفر  برندای خوبی برام سوغاتی میاره با این حال علاقه ای ندارم به آرایش کردن 

بنظرتون این خیلی بده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مشکلی نیست 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ب اراجیفی ک باقی کاربرا میگن توجه نکن جامعه ب سمتی ک چهره ما زن هارو با میکاپ تصور میکنه اگ نکنی خط زده میشی مهمترینش ازدواج ادم با ارایش خیلی ناز تر میشه برا ازدکاج هم شده ارایش کن 

الان میان اراجیف میگن ک واییی ن من فقط ی بالم لب میزنم یا میگن وای توجه نکن مهم خودتی ک اینجوری دوس داری 

ولی واقعیت اینه ارایش نکنی کنار گزاشته میشی 

ظلم علیه زنان ولی وقتی همه ارایش میکنن مام مجبوریم

ببین من هم بدون ارلیش میرم بیرون یوقتایی هم ارایش میکنم بیشتر وقتا ارایشمم خیلی کمه خییلی درحدی که تغییری نمیکنم

ولی وقتی ارایش میکنم حس بهتری نسبت به خودم دارم دوست دارم تغییر کنم یکم ... مهم اون حسه هست 

یوقتایی تو خونم ارایش میکنم خودمو و حس باحالی داره

اتفاقا عالیهههه!! 

منم زیاد آرایش نمیکنم... کلا در حد یه رژ .. همین و تمام

خیلی خوشحالم یه نفر دیگه مثل من فکر میکنه ❤️

مواد آرایشی ممکنه خوشگل کنه ولی بیش از حدش واقعا زشت میکنه .. تو دراز مدت هم پوست رو خراب میکنه

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

نه هیچ مشکلی نداره اتفاقا منم اهل آرایش کردن نیستم و مثل شما مورد تمسخر قرار میگیرم بین اقوام میشنوم که میگن مثل دخترای امروزی نیستی 

مردم ما هنوز یاد نگرفتن که باید سرشون تو لاک خودشون باشه 

حس میکنم آرایش برای وقتیه که آدم سنش بالا میره و طراوت جوونیو نداره

به این فکر کن مگه همه کارای بقیه مورد تایید توئه؟

تو هم لازم نیست همه کارات مورد تایید اونا باشه

دنیا که دکمه کپی پیست نیست هرکسی افکار خودشو داره